Fiatal vagyok, jól nézek ki, de mi lesz velem akkor, ha majd gyereket akarok? Én nem akarok hízni 5 kg-nál többet a terhesség alatt, szülés után azonnal le akarok fogyni. Miért híznak sokan 20 kg-ot? Nem szeretnék többet enni a terhesség alatt a mostaninál, sőt egészségesebb kajákra szeretnék rátérni, kevés nasival.
Én pl rettentő sok vizet is megkötöttem, ezért lett +12kg a vége mind a kétszer.
És nem nem maradt rajtam sajnos egy csepp felesleg sem.
Fiatal, csinos, anyuka lehetek. Úgy, hogy a terhességi teszttől kezdve nem az volt a fontos milyen leszek a végére.
2014. aug. 3. 13:21
12/26 anonim válasza:
5-ös válaszoló! június 11-én szültem és képzeld kereken 6 kilót híztam!!! Jelentem 55 kilóról indultam a 173 centimhez...Biztos túlsúllyal kezdtem. Szülés után is 55 kiló vagyok.
Kérdező! Hidd el, ha hízol mondjuk 8-9 kilót, az is nyomtalanul tűnik el rólad a szülést követően.
Egy biztos! Nem mindenki kövér, aki keveset hízik..sorry
2014. aug. 3. 13:35
13/26 anonim válasza:
hú de felkaptad a vizet
2014. aug. 3. 14:03
14/26 anonim válasza:
Nem hízik el mindenki, ez nem törvényszerű. 20 éve tartom az 50-52 kg-os súlyomat, van 3 gyermekem. Mindig 50-ről indultam, általában 10-11 kg-ot híztam, de pár hónap alatt lement minden plusz kg, sajnos...(39 éves vagyok)
2014. aug. 3. 14:10
15/26 anonim válasza:
Nem kell aggódni, mert a kg-k senkire sem maguktól lopakodnak fel... (kivéve ha egészségügyi gondja van, de akkor nyilván azt kell kezelni)
Úgyhogy, ha egészségesen táplálkozol és mozogsz, akkor semmi gond nem lesz, de ezt nem a terhesség alatt kell elkezdeni, hanem jóval előtte.
2014. aug. 3. 14:29
16/26 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy itt minden válaszolónak remek alakja maradt a szülés után, de én a közvetlen környezetemben nem ezt látom... Anya is vékony volt a terhessége előtt, de alatta és utána már nem. 2. gyerek után még inkább nem...
2014. aug. 3. 17:58
17/26 anonim válasza:
Akár hiszed, akár nem, van, aki visszafogy szülés után. Ez genetika. Én örültem volna, ha marad rajtam 5 kg, nem maradt, ez van.
1.voltam
2014. aug. 3. 18:25
18/26 anonim válasza:
Terhességi toxémia miatt az utolsó 3 hétben még plusz húsz kilót vizesedtem... hát mit mondjak: ronda voltam, még tokám is nőtt. A víz persze lement, és hála a sok játszóterezésnek, vékonyabb és sportosabb vagyok, mint anno a terhességem előtt, pedig azóta lett még egy gyerekem (akivel végig csak a hasam nőtt), viszont a bőröm akkor nagyon kinyúlt. Ez van. Valaki nagyon szerencsés és tényleg megússza, de bizony egy gyerek kihordása sok, akár leküzdhető, akár örök nyomot hagyhat kívül és belül a testeden - ha vállalod, vállalod azt is, hogy ez is benne van a pakliban. Szerintem a terhesség/szülés egy "jó alkalom" arra, hogy a hibáiddal együtt is megtanuld szeretni és tisztelni a testedet és - nem abban az értelemben persze, hogy hagyod magad lepukkanni, de - felülemelkedni a külsőségeken.
2014. aug. 3. 20:51
19/26 anonim válasza:
Én ugyanettől tartottam, mielőtt megszületett a kisfiam! Anyukámon nagyon sok maradt és én is hajlamos vagyok a hízásra, de szinte ugyanolyan maradtam, mint előtte (csak a melleim nőttek kb. egy kosárral). Terhesség alatt sem szabad úgy enni mint a disznó, meg utána se, mikor baba mellett nincs időd normálisan enni/főzni. 5 kg hízás betegesen kevés: a baba 3-4 kg, a méhlepény és a megnövekedett vér simán lehet plussz 1-1 kg
2014. aug. 4. 02:42
20/26 anonim válasza:
Le kell pontozni azért mert nem szedtem fel 15-20 kilót? Ez elszomorító...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!