Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki már mosta ki a kókuszmatra...

Aki már mosta ki a kókuszmatrac huzatát, nem volt nehéz utána visszahúzni rá?

Figyelt kérdés

Egyszer már mostam ki egy levehető huzatú matrac huzatát, de utána soha többet nem tudtuk rá visszahúzni, mert ami van rajta az a fura réteg (olyan pókháló szerű valami, nem tudom jobban megfogalmazni), az totál begyűrődött. Ki is dobtuk, igaz az már egy régi matrac volt, és használtan vettük az ágyat, ahhoz volt.

Úgy rémlik, a kókusz matracon is van egy ilyen. Attól még fel lehet rá húzni könnyen?

A szivacsra simán vissza tudtam, azzal nem volt gond, de ezzel a kókusszal kicsit bajban vagyok.

2014. júl. 29. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Engem is halálra rémítettek, hogy soha nem lehet rá visszahúzni. Én levettem, kimostam gépben a huzatot, meg slaggal a matracot, kiszáradt rendesen, meg a huzatot ki is vasaltam és minden gond nélkül 5 perc alatt vissza tudtuk húzni. Ketten csináltuk, de egyedül sem lett volna nehéz. Én máskor is így fogom tisztítani.
2014. júl. 29. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk sem volt gond, ketten csináltuk és visszahúztuk rá gond nélkül.
2014. júl. 29. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:
2en csináltuk minden nehézség nèlkül :)
2014. júl. 29. 10:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Óh de jó, köszi, ez megnyugtató :)!

Én is ettől tartottam, hogy utána dobhatom ki azt is, de akkor ezek szerint nem lehetetlen :).

És nektek is volt rajta az a "pókháló" réteg?

2014. júl. 29. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Igen, rajta van.
2014. júl. 29. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Visszalehet húzni, én már 2-3x mostam! Egyedül kicsit nehezebb volt felhúzni, de ketten egyszerű!
2014. júl. 29. 12:54
 7/8 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, a miénken is volt az a réteg.
2014. júl. 29. 14:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)!
2014. júl. 29. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!