Szerintetek a 28 lassan 29 éves barátom ha azt mondja hogy megvárja még a sulit elvégzem és 1 évet dolgozok és utána legyen babánk ki birja? Akárhányszor megkérdem töle azt mondja rám bármeddig képes várni. Nagyon szeretjük egymást. (15 éves vagyok)
Szerintem igen. A pasik késön érnek, sokan csak 35 körül érettek az apaságra.
Addig pedig lehetnek boldog éveitek és tudtok gyűjtögetni a közös jövőre!
15 vagy, most estél ki az általános iskolából, hanyagold a babatémát. Ne erre koncentrálj, hanem a jövődre. oké, ez a pasi most minden szépet és jót megígér neked, te remegve kivárod az érettségit, leteszed éppen csak 2-essel, mert hát te úgyis babázni akarsz. Nem jelentkezel továbbtanulásra. Munkát keresel, képzettség nélkül nemfogsz atlálni, ha találsz is, 12 óra minimálbérért, nem bejelentve, vagy csak félig-meddig. Így meg hiába nyomod le az egy évet nem jöhet a baba, mert nem kapsz majd Gyed-et úgysem. (gondolom ezért kellene az egy év munka)
Na és mi van, ha mondjuk itt kilép a pasi a képből. Ott állsz 2-es érettségivel, szakma nélkül, mihez kezdesz? Szép dolog a gyerekvállalás, de nem a középiskola padjában kell erről álmodozni. Legyen B terved is, különben nagyot koppanhatsz.
Inkább most a tanulásra koncentrálj azzal sokkal jobban fogsz jársz. Azt senki nem tudhatja, hogy mi lesz x év múlva.
Nem tudom, hogy mióta vagytok együtt, de szerintem valami nem stimmel ezzel a gyerekkel. Jelenleg hozzád képest nagyon idős, elvileg teljesen más világban kellene élnetek. Figyelj oda rá, mert biztosan van valami defektje amiért nem kell a hasonló korú csajoknak. (ezt jóindulatból írom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!