Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császármetszés utána mikor...

Császármetszés utána mikor lehet menni szoláriumba?

Figyelt kérdés
2 és fél hete műtöttek császárral. S sebem már nagyon szép alig varas és minden nap haslapot teszek rá tehát le van kötve. Így mehetek már szoláriumba? Szoptatok is, de úgy gondoltam hogy melltartóba meg letakart sebbel bugyiban mennék szolizni úgy szabad? Hány percre menjek?

2014. máj. 16. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
:o)
2014. máj. 16. 13:59
 2/13 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem már a műtét közben simán mehettél volna..

Az a fránya 6 hét nem csak a sex-re vonatkozik, hanem minden másra is.

De, felőlem akár terhesen is mehettél volna. Remélem méntél is.

Pusz.

2014. máj. 16. 14:01
 3/13 A kérdező kommentje:
egész terhességem alatt nem mentem figyeltem mindenre. DE most komolyan ha most mennék úgy hol letakarom a sebem meg a mellem akkor mi baj lehet?
2014. máj. 16. 14:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Bar itt plasztikai műtétrol van szó, szerintem a császárra is alkalmazható.

" Szaunázni, a műtéti területet szoláriumozni 6-8 hétig nem javasolt. A hegeket napoztatni és szoláriumoztatni 4-5 hónapig nem szabad, utána is csak fokozatosan. A hegekben nincs pigmentsejt, bizonyos időt vesz igénybe míg ezen a területen is megjelennek, így könnyen leéghet a friss heg, ami a későbbekben sebgyógyulás szempontjából nem kívánatos."

[link]

2014. máj. 16. 14:13
 5/13 anonim ***** válasza:
nem mennék nehogy begyulladjon a meleg miatt.hamar elrepül ez a kis idő utána élvezheted :)
2014. máj. 16. 14:47
 6/13 anonim ***** válasza:
18%
Két hetes gyereket is beviszed magaddal? Komolyan van erre időd???
2014. máj. 16. 15:42
 7/13 anonim ***** válasza:
34%

Nem lehet.

Sot, szoptatas alatt sem ajanlott.

2014. máj. 16. 17:17
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
7es vagyok, marmint 6 hetig nem lehet.
2014. máj. 16. 17:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Én a szolira nem kérdeztem rá mert nem szeretem,de azt mondta közvetlen napfény ne érje,de én hosszába vagyok vágva. Szerintem várd meg mit mond a doki a 6 hetesen!
2014. máj. 16. 17:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Én kivàrtam a 6 hetet. Amúgy a dokim azt mondta nyàron nyugodtan napoztassam a hegem. Januàrban szültem csàszàrral.
2014. máj. 16. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!