Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császármetszés utána mikor...

Császármetszés utána mikor lehet menni szoláriumba?

Figyelt kérdés
2 és fél hete műtöttek császárral. S sebem már nagyon szép alig varas és minden nap haslapot teszek rá tehát le van kötve. Így mehetek már szoláriumba? Szoptatok is, de úgy gondoltam hogy melltartóba meg letakart sebbel bugyiban mennék szolizni úgy szabad? Hány percre menjek?

2014. máj. 16. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, hagyjuk már az ilyen "van erre időd" című mondatokat? 2-3 hetes baba mellett sok anyuka már bevásárolni is elmegy, és megoldja a felvigyázását, mert kell. Akkor egy 10 perces szoliba miért ne mehetne el?

Én kb. 4-5 héttel szülés után mentem, de letakartam a sebem!

2014. máj. 17. 05:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó : igZAD van most 10 percem van, sőt én nem akarok olyan lenni mint a legtöbb anyuka hogy nem foglalkozik magával, igenis szülés után is adni kell magunkra. Es attól még szeretem a gyerekem és foglalkozom vele, ez nem azt jelenti. A nagyszülők segítenek mindenben szóval 10 percet tudnak rá vigyázni. És egyébként hogy letakartad a sebed lett valami baj? A melledet is letakartad?
2014. máj. 17. 10:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a mellemet nem takartam le. De nem is mentem sokszor! Semmivel sem károsabb, annál,ha valaki kimegy a vízpartra napozni egy órára!
2014. máj. 19. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!