Nyári szünetben hogyan zajlik?
Figyelt kérdés
Március óta részesülünk rendzseres gyermekvédelmi támogatásban vagyis inygenes az óvoda a picuromnak. ebben a honapban és augusztusban sem volt és nem is megy már majd csak szeptemberben. ilyenkor mi van azzala pénzzel amit az ovoda kap meg a gyerköc étkeztetésére?2014. júl. 28. 11:29
1/3 anonim válasza:
Most ne haragudj, de remélem csak félreértem, hogy még pénzt is akarsz kapni az ingyenes óvoda mellett...???
2/3 anonim válasza:
mivel nem kértetek ebédet, így az óvoda nem rendelt, így nem is kapja meg azt az összeget.
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves első:) valóban félreértetted nem akarok pénzt kapni csak kiváncsi voltam mert eszembe jutott ma.. nem látom hogy a kérdésemben azt irtam volna hogy kaphatok e pénzt az inygyenes ovoda mellett nem kell ennyire felháborodni.... a második válaszolónak köszönöm abszolút a kérdésemre válaszolt én is ere gondoltam de nem voltam biztos benne hogy igy zajlik:)
2014. júl. 28. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!