2 vagy több gyerekes anyukák, hogyan zajlik egy nap most a nyári szünetben? Nagyon fáradtak vagytok?
Hát nem egyszerű. Két gyerekem van 10 hós és 6 éves. napközben a lakásban vagyunk, és du 5 kor irány a játszótér 8-ig. aztán füri, és fekvés. Ja és mindemellett teljesen egyedül vagyok velük. Mamák messze innen, férjem csak hétvégén van itthon, mert vidéken dolgozik...nagyon fárasztó és nehéz, de imádom őket. Ezek életem legszebb évei!!!
És te?
Szia!
Picifiam 20 hónapos,a bátyus 6 éves.
Reggel 8ig alszanak általában,megpróbálok egyszerű ebédet főzni,ami készen van fél 10-ig,mert akkor találkozunk a barátokkal és megyünk egy árnyékos játszóra.
hazafelé bevásárolunk,esznek és mennek aludni
Amikor felkelnek,uzsi van,még játszunk és fél 6-kor megint találkozunk a barátokkal a játszón.
Lent vagyunk 8ig,utána fürdés,vacsora és lefekvés.
A tesót elvittük mamáékhoz,hogy nyaraljon náluk legalább egy hónapot,ott nagy a kert,nem a 4.emeleten laknak,van hinta,medence,de olyan honvágya volt,hogy másnap haza kellett hozni,így mienk az egész nyár:)
Én nem vagyok fáradtabb,mit egyébként,de legalább éjjel alszik a pici is,így én is ki tudom magam aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!