Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak lusta vagy meg kellene...

Csak lusta vagy meg kellene mutatnom szakembernek?

Figyelt kérdés
Babám 7 hónapos és még semmi jelét sem mutatja sem maszasnak, sem kuszasnak.ez még nem is lenne akkora gond, de még a kezére sem támaszkodik fel.lehet valami gond vele vagy még belefér? Volt más babája is így?
2014. júl. 23. 13:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
6: hol találom meg a konduktort, akihez tartozunk?
2014. júl. 23. 14:56
 12/14 anonim válasza:
100%
Akkor magándokihoz is elviheted, bár az biztos nagyon drága, de ha a házidoki nem megfelelő én biztosan rászánnám azt az összeget. Addig is én javasolnám a babaúszást. Az én fiam szerette, és a vízben könnyebben tudott mozogni, szóval megadta neki a szabadabb mozgás élményét.
2014. júl. 23. 15:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi dévényeshez járunk a kislányom 2 hónapos kora ót elég a. Úgy látszik, akkor ő a korrektekhez tartozik, mert az első állapotfelmérésért nem kér pénzt(pedig ez is legalább 30 perc volt), és bár nekünk ugye kellett járni, (ez biztos, mert most 19 hónapos, nem jár, és még mindig vannak izomtónus problémái, és TSMT tornát is végzünk), de hallottam már, hogy anyukáknak mondta, semmi szükség a terápiára. Mi próbáltuk a katona módszert is, amit a konduktorok csinálnak, de nem vált be.

Utána kell járni, mert sok körzeti gyógytornász már több módszerben is járatos, és nem minden babának van ugyanarra szüksége.

Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, 7 hónaposan ha forog, két kézzel nyúl a tárgyakért, az teljesen elfogadott, ezen kívül valamennyire kell támaszkodnia, mivel a forgások kivitelezésében is használnia kell a kezét, karjait.

Mászni még bőven ráér, kúszás is belefér nyolc hónapos kora körül is. Én személy szerint kész vagyok pl a neten található táblázatoktól, hány hónapos korban mit kellene tudnia a gyereknek. Véleményem, és tapasztalatom szerint valóságtól kicsit elrugaszkodott, ha szigorúan azt vennénk alapul, kevés "normális" baba lenne a világon :)

2014. júl. 24. 09:13
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as vagyok, esetleg a védőnő, vagy a gyerekorvos tud segíteni, hol találsz szakembert. Nálunk a körzeti kórházban, ahol szültem, van az ilyen jellegű szakellátás.

Sajnos nagy várólistákkal, illetve 60 perces foglalkozás helyett csak 30 percesek a túlterheltség miatt.

2014. júl. 24. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!