19 éves lányotoknak megengednétek, hogy ott aludjon a barátjánál? Fél éve vannak együtt.
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 22:37
41/51 A kérdező kommentje:
De nem értem hogy van az hogy eddig sose volt barátja most meg már egy éve együtt van ugyanazzal a fiúval. Mi ez a gyors váltás? Komolyan ha Ennyire szereti hogy egy éve vele van miért nem megy hozzá? Nekem a férjem egy év után megkérte a kezem... Most meg átakarja hívni délutánra magához... Mit hisz ez magáról? Azt hiszi hogy majd többször is találkozhatnak a hétvégén kívül??
2015. febr. 5. 19:00
42/51 anonim válasza:
Ezt kár volt írnod,KAMU az egész kérdés!Unatkozol?Nagyon?
43/51 A kérdező kommentje:
Ezzel most nem lettem okosabb...
2015. febr. 5. 19:29
44/51 anonim válasza:
Rajtad már amúgy se segít senki és semmi....okosabb SEMMITŐL nem leszel!Olvasd végig a válaszaidat.Rosszindulatú,önző,zsaroló szülő vagy!
45/51 A kérdező kommentje:
Mindig azzal példálózik hogy de a barátnőinek nem szólnak bele hogy hol alszanak... Most miért akarja őket majmolni?
2015. febr. 13. 21:10
46/51 anonim válasza:
Én az enyémet igen.A Te gyermeked Te ismered.Sokan írták,hogy igen ,mert nagykorú és azt csinál amit akar.Nos eltartja magát?gyanítom nem .Nos akkor csak papíron nagykorú.És Akik ezt írták Ti nem vagytok nagykorúak?De igen.És azt csináltok amit akartok?Ugye hogy nem.
47/51 anonim válasza:
A férjem nekem is megkérte a kezemet 1 év után, de előtte több komoly kapcsolatom is volt. Évekig jártam 1-1 fiúval és soha nem fordult meg a fejünkben a házasság, anyámék fejében meg az, hogy titsák az együttléteinket...
Ezzel a stílussal csak magtok ellen fogjátok fordítani ezt a lányt.
48/51 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttünk férjemmel hogy míg össze nem házasodnak nem aludhatnak egymásnál. Ez így a rendjénvaló.
2015. aug. 17. 19:52
49/51 anonim válasza:
Aztán egyszer csak eltűnik a lányod, és majd pár év múlva jelez legközelebb, hogy még él, csak megunta és elköltözött. Pláne, hogy már elvileg jó húsz éves (ha ez az egész nem kamu, de ha nem, akkor siralmasak vagytok)
50/51 anonim válasza:
mekkora kamu ez a kérdés!!! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!