19 éves lányotoknak megengednétek, hogy ott aludjon a barátjánál? Fél éve vannak együtt.
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 22:37
32/51 zabmester válasza:
Amíg férjhez nem megy? Miért, utána meg már a férje feladata szabályozni? Basszus, nagykorú, felnőtt lányotok van, nincs szüksége arra, hogy bárki is szabályozza.
Csak egyetlen kérdés: ha fiú lenne, akkor is úgy gondolnátok, hogy nektek kell és lehet szabályozni nagykorúként is?
33/51 A kérdező kommentje:
Nem mer túlzottan tiltakozni mert tudja hogy akkor nen fizetjük az egyetemet.
2014. júl. 29. 22:34
34/51 anonim válasza:
Te egy szörnyeteg vagy,én 20 évesen már a jelenlegi férjemmel éltem együtt az egyetem alatt,a lányod nem 16 ha annyi lenne érteném,hogy nem akarod engedni az együtt alvást,19 éves könyörgöm,számíts rá,hogy amint kirepül tőletek vissza se néz
35/51 anonim válasza:
#26 #28 vagyok :
osztom az előttem szóló véleményét!
"Nem mer túlzottan tiltakozni mert tudja hogy akkor nen fizetjük az egyetemet."
Undorítóak vagytok!Hogy lehet egy SZÜLŐ ilyen??
36/51 anonim válasza:
Nagy tapsot a kérdést írónak nem hallom... ezt a gusztustalan manipulalast és leszabalyozast dijjazni kéne! Arról nem beszélve h te a férjeddel tui szerelmeslevelekben hozzátok össze... nagyon egymásra talalhatatok ha mind a ketten ilyen maradian és visszataszitoan viselkedtek
37/51 A kérdező kommentje:
Szerintem szánalmas ahogy azután a fiú után fut...
2014. dec. 21. 15:27
39/51 anonim válasza:
Az a szánalmas,ahogyan Ti bántok a lányotokkal!Nem Magadnak szülted!Mekkora sunyi dolog,hogy az egyetem fizetésével tartjátok sakkba?!Gusztustalanok vagytok.Különben meg,ha 30 éves koráig nem megy férjhez,akkor is bele fogtok dumálni az életébe?Remélem lesz elég bátorsága otthagyni Benneteket!Én vissza se néznék!3 gyerekes
40/51 sandrachnologic válasza:
Az én szuleim ugyanilyenek voltak. Meglett az eredménye. 17-18 évesen azt se engedtek, hogy a barátnőimmel aludjak, egyszer megcsinaltam, apám elvert 18!!! Évesen ugy, hogy hetekig kek zold voltam. A veres utáni másnap elkoltoztem a pasimhoz, akivel ma mar 6 eve egyutt vagyunk, van egy fiunk es a masodik gyermekünket varjuk. Apammal azota az evi karácsonyi vacsorán kivul semmilyen kapcsolatkm nincsen, megvetéssel gondolok ra, amiert igy "nevelt". Anyával jo, de nem rózsás a kapcsolatom. A sok beszabalyozasnak meg lett az eredménye is: Onbizalomhianyos, gátlásos felnott lettem, aki minden cselekedetejert megerősítést var, hogy eleg jol csinálta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!