Elsőbe megy a lányom, rutintalan vagyok. Milyen márkájú íróeszközöket vegyünk (esetleg mi az, amit semmiképp sem)? Ceruza, filc, vízfesték, bármi. És nagy általánosságban: mire figyeljek, amikor füzeteket és egyéb kellékeket veszünk?
Nem kaptatok eszköz listát márka ajánlással?
A százforintos boltot kerüld el. ICO es onnantol felfelé jo márka. Érdemes Stabilo ergonomikus tollat venni, az segíti a helyes toll es ceruza fogást, de sok helyen nem engedik elso masodik osztályban a tollat. Faber castell, bic, es továbbra is a Stabilo a jo márka. Igaz, nem olcsó, de jobban megéri egyszer beruházni, mint hetente ujat vásárolni.
Füzetbol sok helyen nem engedik a hercegnőnek es társait, csak a sima egyszínű papírba csomagoltat.
A füzeteknél mindenképp nézd meg, hogy milyen vastag lapjai vannak, mert a vékony lapokat könnyű eltépni, vagy felsérteni még ceruzával is.
Lehet kapni olyan füzeteket, amikben már van belső margó, így később azzal sem kell vesződni, persze ezek drágábbak is.
Én a Tesco saját márkás írószereit és füzeteit kerülném, mert a ceruzákban darabos és halvány színű a betét, a vízfestékük és temperájuk alig fog, és a füzeteiknek is szörnyen vékony lapjuk van.
Én nem vagyok anyuka, diákként mondom, ezeket tapasztaltam.
Színes: Faber-Castell/Herlitz
Toll: Stabilo Marathon (bár ez csak később fog kelleni)
Grafit: Stabilo
Radír: elfántos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!