Szerintetek 3 hónapos babával milyen programot találhatnánk ki?
Nálunk is 3 hónapos a kislány, mi szinte mindenhová visszük. Voltunk már strandon, szabadtéri rendezvényen, stb. Csak felkötöm a hordozókendőt és bárhová mehetek, ahová kedvem tartja, a kicsim imád nézelődni onnan. Ha már fárad, akkor beteszem a babakocsiba és ott alszik egyet. Én nem szoptatok, ezért az etetéssel sem kell bíbelődni, nem kell bujkálni, talán ebből a szempontból nekem könnyebb.
De szerintem, az a fontos, hogy együtt legyetek, érezzétek jól magatokat és egymást, és ehhez nem feltétlenül szükséges bármilyen extra program. :) Mi néha csak összebújunk hármasban és az olyan jóó. :)
Szia!
Én ezen az oldalon szoktam nézelődni,hátha találsz valamilyen közeli túra útvonalat,amit egybe lehet kötni pl piknikezéssel is,a baba meg alszik a babakocsiban vagy hordozókendőben.Ha van étterem a közelben,még a vizet is megmelegítik a tápszernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!