Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kendőben hordozni a babát...

Kendőben hordozni a babát első perctől? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Első kisbabámat várom, a párom nagyon babakocsi ellenes. Azt mondta , hogy nekünk nem kell babakocsi majd megoldjuk.

Olvastam erről a kendőről de kételyeim vannak.

Mi van ha nem bírom rendesen meg kötni és "leesik"

Vagy ha meg botlok az úton? Kényelmes egyáltalán a babának ?

2014. júl. 12. 00:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
59%
20 hónapos koráig hordoztam az első pillanattól(eleinte kendőben, majd mei taiban, végül csatos hordozóban-10 hós kortól sétált, fokozatosan egyre többet). Nem volt babakocsi. Két nagytestű kutyánk van, napi kettő többórás séta. De nem voltam/vagyok hátfájós, fiam imádta. Remélem a második is fogja, mert nem szeretnék babakocsit.
2014. júl. 13. 14:07
 22/22 anonim ***** válasza:
62%

én kb 4 hetes korától szövött kendőben hordozom a fiam. van babakocsink is, de a fiam sokkal jobban szereti a kendőt, és nekem is könnyebb mint azzal a batár nagy kocsival kanyarodni, meg a lépcsőn fel-le cipelni.

megkötni hamar megtanultam videókból, a youtube-on rengeteg nagyon jó videó van fönt, és kb 4 perc amíg magamra rakom és már indulhatunk is :) nekem nagyon kényelmes pedig 5 kg a fiam, ellenben a babakocsi emelgetéstől (ha aluljáróban vagy a lépcsőházban a lépcsőn kell) eléggé tud fájni mindenem..

2014. júl. 15. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!