Fiatal vagyok legyen gyerek?
Figyelt kérdés
Sziasztok az a helyzet, hogy 26 éves vagyok, de még minsig nem érzem magam felnőttnek barátnőm akarna gyereket.
Felvázolom az anyagiakat.
Lakás van egy város vonzáskörzetében 70m2
Bevétel hát igen erről nem szeretnék beszélni mert, úgyse hinné el senki.
de bőven 500ezer felett.
Van félretett pénzem, ha beütne a bukta.
Barátnőm már szeretne, de én nem biztos, hogy készen állok rá.
Lehet,hogy ha már ott a helyzet akkor egészen máshogy fogom látni a helyzetet..
2014. júl. 11. 16:07
11/16 A kérdező kommentje:
16 éves koromban ismertem meg azóta együtt vagyunk.
ő 24éves.
2014. júl. 11. 16:46
12/16 anonim válasza:
akkor még ő is fiatal. állapodjatok meg vele először egy év együtt élésben. ha flottul mennek a dolgok, jöhet a gyerek (házasság??).
13/16 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok házasság híve, és ő se nagyon beszél róla, de lehet,hogy akarna,de nem volt szó róla még.
2014. júl. 11. 16:49
14/16 anonim válasza:
Én is azt tanácsolom, hogy mindenféleképp éljetek együtt legalább 1évet!
15/16 anonim válasza:
Még ne. Én 26 voltam, amikor az elsőt szültem, de én akartam és a férjem is. Ez fontos.
16/16 anonim válasza:
a házasság nem is olyan "fontos", bár mi terveztük, és ahogy összejött a baba össze is házasodtunk. fontosabb az együtt élés. mi 3éve voltunk együtt mikor összejött a baba, de már két hét együtt lét után összeköltöztünk. ez nagyon fontos. h előbb jön a gyerek utána az összeköltözés és akkor derül ki hogy utáljátok egymás szokásait, nem tudtok napi 24órában összehangolódni, akkor mehet a kukába az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!