Fiatal vagyok legyen gyerek?
Sziasztok az a helyzet, hogy 26 éves vagyok, de még minsig nem érzem magam felnőttnek barátnőm akarna gyereket.
Felvázolom az anyagiakat.
Lakás van egy város vonzáskörzetében 70m2
Bevétel hát igen erről nem szeretnék beszélni mert, úgyse hinné el senki.
de bőven 500ezer felett.
Van félretett pénzem, ha beütne a bukta.
Barátnőm már szeretne, de én nem biztos, hogy készen állok rá.
Lehet,hogy ha már ott a helyzet akkor egészen máshogy fogom látni a helyzetet..
A lényeg az egész szövegből:
"Barátnőm már szeretne, de én nem biztos, hogy készen állok rá."
Akkor vállalj, ha készen állsz rá! Nem talán, utólag, esetleg, hanem _készen állsz rá_! Egy gyerek nem játék! Egy másik ember életéről beszélünk!
Az anyagiakat meg lehet oldani, de ahogy látom, nem is lenne gond vele. De a pénz kevés, egy gyerek igényeinek 99%-a nem pénzen megvehető dolog.
Igen ez az én gondom,hogy nem biztos, hogy 120%-ban a gyerekre tudnék koncentrálni.
Igazából nem tudom mit akarok nagyon sokat gondolkodtam ezen a kérdésen,sokat beszéltünk a párommal erről, ő végig azt mondta, hogy ő foglalkozik a gyerekkel, de szerintem ez nem így megy, hogy csak ő és kész.
Gondold végig, hogy egy gyerek nevelése mivel járna; a kiadásokkal láthatóan nem lenne probléma, így csak az idő a kérdés. Tudnál időt szakítani a gyerekedre? Összeegyeztethető a mostani életstílusoddal, és ha nem, készen állsz-e a váltásra? Szeretnél-e mindenképp gyereket előbb-utóbb? Érdemesebb előbb, mivel ahogy idősödik a barátnőd, úgy nő meg a vetélés esélye.
A barátnőd terhessége alatt lesz 9 hónapod, ami alatt olvashatsz szakkönyveket a gyerekek egészségéről, pszichológiájáról, illetve gondolkodhatsz azon, milyen értékeket akarsz átadni neki. Így mire megérkezik, már boztos lehetsz abban, hogyan tudod helyesen nevelni a gyerekedet.
Köszönöm ezt a választ olvasás közben kirázott a hideg ettől.
Épp ez az, hogy se buli se haverok se semmi nagyon sokat vagyunk együtt a párommal.(nem lakunk együtt még)
Igazából a munkát akkor hagyom abba amikor akarom, vállalkozó vagyok irodai munka a legtöbb és bőven elvégezhető itthonról így nagyon sokat vagyok itthon.
A pénz mint már említettem nem lenne akadály, lehet a csekélyes gondolkodásom lenne a gond vagy én nem tudom.
Lehet amúgy az apaságra hangolódni valahogy?
Magára a gyerekre én készen állnék, de ha belegondolok, hogy pelenkáztatni, etetni, fürdetni és egyéb alapvető dolgokat kéne csinálni mindig elmegy az egésztől a kedvem, mindig az van, hogy pont én ezeket? ugyan!
Én inkább a gyereknél azt a kort szeretem amikor már kommunikálni is tud, ellehet vinni sétálni fagyizni közös programokat csinálni, beszélni a csajokról és egyéb dolgok.
Tehát a gyereknél az első pár év egyáltalán nem vonz.
Lenne egy nem ideillő kérdésem, hogy gyereket menni idősen lehet repülőgépre feltenni.
Az út hosszú 8-9 óra
Néha kell menni nyugatra tengeren túlra 1hetekre
de ez kb évente egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!