Egyedülálló anyukák nagyon pici babával, gyerektartás nélkül hogyan éltek meg?
Szülőknél.
Azért az állam ad 35.000 annak is aki nem dolgozott semmit.
Ebből a babára elmegy havi 15.000, a maradékot meg haza adja kajára, rezsi re.
Be kell segíteni otthon kapálni, a kertben tenni venni, akkor lesz télire ez az a fagyóban.
Azért erre készülhetett az ember, hogy milyen lesz egyedül, hogy fogja eltartani a babát.
Én nem költöznék a szüleimhez vissza, már 8 éve külön élek, 100km-re. Valószínűleg ők jönnek néha segíteni, ha nyugdíjasok lennének már.
Mivel jól keresek, így a GYED-em is jó összeg lenne, tudnám továbbra is fizetni a lakást. Mellette tudnék fordítási munkákat, ilyesmiket vállalni vállalkozóként.
Simán éldegélnénk kettecskén, bár azért én a gyerektartásért mennék még pár kört, mert mondjuk a gyerek egyetemi alapjába jó lesz az a 20 ezer is, ha csak annyi.:)
28N
Viszonylag jó helyzetben voltam.Saját autó,lakás.Gyereknek használtan vettem mindent,kivétel a babahordozó.Szeretek turizni,így nagyon olcsón beszereztem a ruhákat.
Nálam első a REZSI.Csekkek legyenek befizetve!
A kicsi 4 hónapig csak anyatejes volt.Pelenka a legolcsóbb a DM-es volt,azt hordta.Az én étkezésem:Coop-párizsi,bár szerintem nagyon finom,olcsóbb virslik.Főtt étel mindennap,heti 2x tészta(grízes,sajtos-tejfölös).Ruhák nekem szintén turiból.Nagyon nehéz volt,kicsivel könnyebb,mióta dolgozom és a gyerek sem pelenkás,nem kell tápszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!