Zsuzsanna, Zsófia vagy Fruzsina?
Figyelt kérdés
A vezetéknév: Vésztőy2014. júl. 10. 10:39
11/14 anonim válasza:
A 8-as válaszolóval egyezik a véleményem a nevekről, nekem is Fruzsina tetszik.
12/14 anonim válasza:
Esetleg Zsanett?
Ezek közül inkább a Zsófia. A Fruzsina fruska lesz előbb utóbb szerintem, a Zsuzsanna meg elég régies.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek... A Zsanett szép név ugyan, de nem adnám a lányomnak, már csak azért sem, mert kissé idegen hangzású, mert a családnévhez sztem tipikus magyar név illik. Leginkább a Zsófia felé hajlok, olyan bájos, kedves hagzású lenne az, h Vésztőy Zsófi... Zsuzsanna, Fruzsina viszont elegáns, előkelő ehhez a névhez, szintén nagyon jól hangzik vele. Még gondolkodom... Írták többen, hogy a Zsuzsanna régies... épp ezért különleges, mert legalább nem hívnak úgy minden 2. lányt, és becézni is sokoldalúan lehet, pl. Zsuzska, Zsuzsi, Zsuzsóka kedves, jó csengésű és fiatal lányoknak is nagyon jól áll.
2014. júl. 14. 00:49
14/14 anonim válasza:
Zsuzsanna gyönyörű név, remelem, hogy ezt választottad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!