Vivien, Anna, Lilla, Laura, Dorina, Nóra, Abigél, Flóra, Zsófia, Renáta. Sorrendbe raknátok?
Figyelt kérdés
Lánykámnak kellene.(aki még a pocakban van:) )2014. jún. 23. 09:45
2/33 anonim válasza:
Zsófia, Dorina, Anna, Lilla, Flóra (idáig tetszenek), Vivien (semleges), Renáta, Laura, Nóra, Abigél. (nem tetszenek)
3/33 ivilicious válasza:
Lilla,Vivien,Flóra,Laura /ezek nagyon bejönnek
Nóra,Renáta,Anna /elmennek egynek:)
Dorina,Zsófia,Abigél /nagyon nem tetszenek
4/33 anonim válasza:
Vivien, Dorina, Nóra, Renáta. A többi egyformán nem tetszik.
5/33 anonim válasza:
Flóra
Abigél
Nóra
Zsófia
többi felejtős
6/33 anonim válasza:
Anna,Nóra,Lilla,Zsófia,Laura,Dorina-ezek jók
Vivien,Abigél,Flóra,Renáta-nem tetszenek
7/33 anonim válasza:
Anna
Zsófia
Lilla
Laura
Nóra
Abigél
Flóra
Vivien
Dorina
Renáta (ez az egyetlen név a felsorolásból ami egyáltalán nem tetszik)
8/33 anonim válasza:
1. Dorina
2. Laura
3. Nóra
4. Flóra
5. Vivien
6. Zsófia
7. Lilla
8. Anna
9. Abigél
10. Renáta
9/33 anonim válasza:
Anna tetszik az összes név közül a legjobban. Tudom, hogy sok van belőle, de szerintem ez egy olyan név ami mindig jó választás. Utána következik Lilla, Laura, Nóra, Flóra, Abigél. Vivien nevű emberrel volt már rossz tapasztalatom, azóta nagyon nem szeretem ezt a nevet (előtte se igazán tetszett). Dorina elmegy, de én nem adnám. Zsófiából szintén rengeteg van, ugyanaz róla a véleményem, mint a Vivienről. Renáta egyáltalán nem tetszik.
10/33 anonim válasza:
Abigél
Laura
Nóra
Anna
Vivien
Dorina
Lilla
(Flóra, Zsófia, Renáta nem tetszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!