Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vivien, Anna, Lilla, Laura,...

Vivien, Anna, Lilla, Laura, Dorina, Nóra, Abigél, Flóra, Zsófia, Renáta. Sorrendbe raknátok?

Figyelt kérdés
Lánykámnak kellene.(aki még a pocakban van:) )

2014. jún. 23. 09:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
54%
Lányom Lilla Zsófia, felmerült még nálunk a Vivien is.(aznap mozdult meg elöször,amikor apa érezte.Laura is tetszik.Dorina Nóra semleges. Még a Renáta is tetszik.
2014. jún. 23. 11:14
 12/33 anonim ***** válasza:
58%

1. Anna (hiába van sok belőle, egyszerűen gyönyörű)

2. Renáta (szerintem ez keveseknek tetszik valamiért, nekem egy gyerekkori barátnőm miatt is kedves, és a felsoroltakból ezt adnám a ritkábbsága miatt, hiába az Annát írtam az első helyre)

3. Abigél (ez is gyönyörű)

4. Flóra

5. Vivien

6. Zsófia

7. Laura

A Dóra, Nóra, Dorina, Lilla neveket rangsorolni sem tudom, nekem nem szimpatikus nevek egyáltalán.

2014. jún. 23. 12:21
 13/33 anonim ***** válasza:
66%
Lilla, Zsófia, Nóra, Anna, Flóra, Abigél ( ez csak a regény miatt, ami a kedvencem, maga a név amúgy nem tetszene), Renáta, Laura, Vivien, Dorina. Szerintem, s mivel sorrendet kértél, amiről tudjuk hogy szubjektív, ezért nem leszek lepontozva :)
2014. jún. 23. 13:47
 14/33 anonim ***** válasza:
51%

Dorina,Renáta,Lilla,Zsófia,Abigél,Laura,Flóra,Nóra,Anna,Vivien.

Adok mindre pár becenevet! Dorina-Dinu,Dori.Renáta-Reni,Rena. Lilla-Lilu Zsófia-Zsófi,Zsozsi. Abigél-Abi Laura-Lola Flóra-Fló Nóra-Nóri Anna-Nusi Vivien-Vivi,Vien

2014. jún. 23. 15:02
 15/33 anonim ***** válasza:
49%

Ez az én sorrendem:

Dorina

Lilla

Laura

Zsófia

Anna

Renáta

Flóra

Nóra

Vivien

Abigél

Jó babavárást :)

2014. jún. 23. 16:15
 16/33 anonim ***** válasza:
49%

Lilla, Anna, Flóra

Laura, Zsófia, Nóra,

Dorina, Vivien, Renáta,

Abigél.

21L

2014. jún. 23. 16:19
 17/33 anonim ***** válasza:
33%

Én is adnám a lányomnak: Laura, Nóra, Flóra, Zsófia

Nem rossz: Vivien, Dorina, Renáta

Nem tetszik: Anna, Lilla, Abigél

2014. jún. 23. 19:55
 18/33 anonim ***** válasza:
77%
Kedves válaszolók! Szeretném, ha a gyakorikérdések.hu használati útmutatóját elolvasnátok és ÉRTELMEZNÉTEK (hátha menni fog), mert mint írtam, a kérdező itt SZUBJEKTÍV (aki nem tudja ennek a szónak a jelentését az próbálkozzon meg a google használatával) véleményeket kért, ami - meglepő módon - eltérő lehet a tiéteknél. Tudom tudom, szörnyű utolsó hitvány dolog, hogy nekem egyel jobban tetszik a Lilla név, mint a Zsófia, remélem ez az egyedüli hibám. Ez az üzenet persze azoknak szól, akiknek az agykapacitása nem terjed addig, hogy a zöld és piros mancs jelentését értelmezze, s rendszeresen összekeveri a like meg dislike gombokkal. Lehet megsértődni, újra lepontozni, úgy is csak az tesz ilyet, akinek a 8 általános elvégzése is problémát jelentett. Tudok gratulálni. Ja: tisztelet a kivételnek, mert azért akad itt értelmes ember is:)
2014. jún. 23. 20:54
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

Sorrendet nem tudok mondani, de ezek tetszenek:

Anna, Lilla, Nóra, Abigél.

A többi semleges. Nem tartom kifejezetten csúnya neveknek, de szépnek sem.

2014. jún. 23. 22:05
 20/33 anonim ***** válasza:
71%

Anna

Nóra

Abigél

Lilla

Laura

Zsófia

Flóra

Vivien

Dorina

Renáta

2014. jún. 23. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!