Anyukák! Te engednėd a 16 ėves fiadnak, hogy egy 27 ėvessel járjon?
Összejöttem egy 27 ėves növel,ö vette el a szüzessėgem... szeressük egymást ės mostanában ott alszom nála.
Anyunak nem merem elmondani... fėlek attol, hogy beleszolna... tiltana töle.
De ugye ėn fiu vagyok, nem ugy kell ezt a felfogni mint mikor a lányunk jön össze egy idös pasival.
Köszönöm!:)
Kérdező: de, ezt pont úgy kell felfogni mint mikor a lányunk jön össze egy nála jóval idősebb férfival. Mégis mi lenne a különbség? Attól függetlenül én engedném, bele nem fogtok halni, és úgyse fog tovább tartani 3 hónapnál.
1: még egy ember aki nem tudja mi az a pedofil. De akkor minek használod? Ez a trendi? Lehet, de hülyeséget beszélni biztos nem trendi.
1.Irj amit akarsz, de a kėrdėsre is válaszolni kėne.
2.Szeressük egymást... nem csak fellángolás.
16 évesen te már csak tudod:(( hatalmas élet tapasztalat lehet mögötted. Már csak arra lennék kíváncsi milyen agyhalott 27 éves "nőnek" kell egy 16 éves pubi?
Erős kamu szaga van a kérdésnek:))
Uristen... direkt ide irtam,hogy ne jöjjenek ilyen szánalmas kommentek ės tessėk... mėg itt is.
Aki tud normálisan válszolni az irjon mėg lėgyszi
Kíváncsi lennék annak a 27 éves nőnek a szellemi "hovatartozására", ha egy 16 éves kamasz fiúval kezd....
Egészséges, normális, intelligenciával rendelkező 27 éves nő nem a "kisfiúkat" kultiválja.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
itt a kérdés a nő oldaláról... látom baromira unatkozik valaki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!