Budafoki lakosok, anyukák? Bővebben lent.
Szia!
Nekünk (nagyszülők is) már több mint 10 éve Guller Zoltán a háziorvosunk. Ő vette át a praxist a korábbi dokitól. Meg vagyunk vele elégedve, lelkiismeretes (nem egy szobatávról megmondom a diagnózist típust), alapos. Bármit szeretnél továbbutal, ha súlyos a dolog sos-ben is. Az asszisztense is tünemény.
Egy negatívuma a dokinak, hogy elég bőbeszédű, de amúgy egy szívjóság. A várakozás így elég sok, de kismamákat előre vesznek.
A Magasház u-ban rendel (József Attila utcai lakótelepen). Július végéig szabin lesznek.
Természetes gyógymód ügyileg nem tudok mit mondani, de mintha talán egyszer ajánlott volna nekem valamit. Szerencsére nem vagyok beteges, alig megyek hozzá. Ha meglát biztos tudja, hogy gond van, v. baba (legutóbbi években gyakorlatilag csak baba miatt voltam nála).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!