XV, IV, XIV. Kerületi lakosok! Hol szültetek? Kinél? Ajánlod?
Költözünk haza és tervben van a következő csemete. Előző fogadott orvosnál született, sürgősségi császárral.
Szeretnék már a terhesség elején orvost és kórházat választani, nem pedig a végén kapkodni, hogy "megismerjük" egymást.
A következő szülésem is császár lesz, természetes szülés már az első gyermeknél kizárt volt.
Újpesti kórháznál az lenne a "jó", hogy a férjem mellette dolgozik. A Péterffy-t pedig nővérem által ismerem, ő ott szült császárral.
Ajánlana valaki egy kórházat és egy orvost?
Lehetőleg ne a legbunkóbbat. Árat is tudtok írni?
Köszi :)
Én is újpesti vagyok, de csak akkor mennék itt kórházba, ha ez lenne az utolsó a világon. Egy lepratelep!
SOTE I-en szültem (Baross utca), Dr. Csatlós Évánál. A kórház szakmailag a legjobb, emberileg nagy és személytelen, de a dokinőben maximálisan megbízom, másodszor is őt választom.
És mennyiért vállalt el?
Kórházban vizsgált vagy magánrendelésen? Kért vizsgálatokért pénzt?
Nálam az Uzsoki volt és lesz a nyerő 20 hét múlva ismét:)
Felújított szülőszoba és kórtermek,gyönyörű minden,nagyon jó orvosokkal és szülésznőkkel.
Nekünk Sote I-ről családilag nagyon rossz tapasztalatunk van,sógornőm szült ott,a saját orvosán kívül mindenki bunkó volt vele,állítólag szörnyűek a higéniás körülmények(2.napon én vittem be neki tisztítószert..),ő végig sírta a benti 5 napot.
Én Káposztásmegyeri vagyok,innen járunk az Uzsokiba.
Nekem Lajis Tímea doktornő az orvosom,fiatal,kedves,nem mond árat,nagyon lelkiismeretes,és elég népszérű,pont most láttam róla itt egy kérdést:)
1 gyerek uzsokiba született szuper volt, nem volt fogadott doki ( de ha lett volna mindenképp Halász Domonkos lett volna. csak drága )
a 2. sote 2, fogadott dokival Dr. Galamb Ádám.. (7000ft alk. magánban szülés nincs fix ár..ki amennyit gondol)
Én is újpesti vagyok. Tudtommal, ha eljön a szülés ideje akkor nekem a Honvédba (ÁEK) kell mennem, illetve, ha netán mentő vinne, akkor is oda szállítana be, nem? Újpestieknek most az a területi kórháza. Tévedek?
Meg tudja valaki mondani, hogy mi van akkor, ha nincs ott fogadott orvosom, ügyeletesnél szülni milyen, hogy viselkednek a kismamával?
Először én is a Péterffyre gondoltam, egy dokihoz be is mentem ott, mert barátnőm pont nála szült és megelőző vizsgálatokkor 2x elkísértem, de gyorsan letettem róla!
Az osztály nagyon lelakott, zsúfolt és átjáróház. A szülésznők nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. A szobák tömegnyomor. Egy mosdó, fürdő, wc, ami közös. Persze, ha nem VIP és fizetős szobába mész, már, ha jut. Most már oda tartozik a VIII. kerület lakossága (rokonsága) is. A dokik, meg a szaktudás biztos kimagasló, de a kórház lehangoló volt számomra. Akinél jártam doki, rögtön a magánrendelésére irányított át, a kórházban semmit nem mondott nekem, ez nem volt szimpatikus.
Az Uzsokiban Jex Annát ajánlották, határozott, fiatal doktornő. Egyszer vizsgált korábban, figyelmes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!