Noa lány névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 20:20
11/21 anonim válasza:
Nekem nem fiús. :) Viszont nekem ezeket a rövid neveket (Noa, Lea, Lia, Bea, stb) kicsit nehéz kimondani, így én nem választanék ilyet. Ettől függetlenül ez az egyik legszebb közülük.
13/21 Buboc válasza:
Páromnak nagyon tetszik ez a név s ha egyszer lesz babánk és kislány lesz így fogják hívni:D
15/21 anonim válasza:
Mivel nekem is a Noah férfinév jut róla eszembe (ami egyébként mint külföldi férfinév tetszik), ezért nem adnám Magyarországon a lányomnak. Valamint a két egymás mellett álló magánhangzó között hangűr keletkezik, amit a beszélők általában feloldanak (pl.: dió - *dijó, tea - *teja, fiú - *fijú) ám ebben az esetben ez feloldhatatlan és ez csak frusztrációt okoz nekem legalábbis :D
17/21 anonim válasza:
Én is azt hittem, férfinév, gondolom, Noé miatt.
18/21 anonim válasza:
Van Noa nevű ismerősünk, a kislányt Noa Ráhelnek hívják, de a Noát használja. A gyerek is cuki, és a neve is tök jó. Szerintem szép név a Noa, különösen egy hosszú vezetéknévhez (az övék is az).
19/21 anonim válasza:
Van egy Staffim. Noa a neve.. Épp ezért én nem hívnám Noának a kislányomat! :))
20/21 anonim válasza:
nekem hirtelen a mai egyik divatnév, a Noel lány megfelelőjeként hangzik, a Noel-t sem adnám, csak mert itt szinte minden második gyerek Noel, minden első meg Nikolasz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!