A Csenge nevről milyen lany jut eszetekbe?
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 17:36
2/9 anonim válasza:
Cserfes, kedves, mosolygós....sajnos már tucatnévnek számít
3/9 anonim válasza:
Egy bohém, bölcsészféle de nem bölcsész, punkokra hajazó de nem punk művészlélek csaj.
4/9 anonim válasza:
Előző hozzászólóhoz hasonlókat tudnék irni. Szerintem egy kicsit elvont, okoskodó de nem túl okos, nem túl népszerű lány.
5/9 anonim válasza:
Nekem is művészlélek, akinek színes szoknyái és érdekes, egyedi, akár kézzel varrt táskái vannak, kicsit olyan elvont fajta :) népitáncol, fonatokat készít a hajába, kézműveskedik. De nem ismerek Csengét, csak elképzeltem.
6/9 anonim válasza:
Az én lányom!!!!!!!Vidám,huncut típus.igaz második névnek kapta de ezt használjuk.
7/9 anonim válasza:
A húgom. :) Sok barátja van (inkább fiúk) kedves, öntudatos, szeszélyes, aranyos, szereti a családját és ki is áll mellettük. :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. ezt a nevet szeretnem adni marciusba erkező kislányomnak :)
2013. jan. 15. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!