Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Cecilia névről mi a véleményet...

Cecilia névről mi a véleményetek? Milyen lány/nő jut róla eszetekbe?

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 07:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem maga a név tetszene, olyan egyedi, különleges név. Olyan vagány, határozott de egyszersmind nőies nőt képzelek mellé. Nekem csak egy bajom van vele, hogy nálunk volt egy csaj az osztályban akinek ez volt a neve és évekig CICINEK hívták szerencsétlen megutálta a nevét:((( Merthogy ugye Ceci meg Cini ezek becézetei és innen egy lépés volt Cicinek szólítani.
2013. febr. 25. 07:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Két Ceciliát is ismerek. Az egyik egy végülis se nem szép, se nem csúnya, átlagos testalkatú anyuka, semmi extra:) A másik egy fiatal lány, ilyen nagy darab, rövid hajú, de nagyon aranyos, kedves lány. Kicsit azonban fura a stílusa. Van egy külföldi Cecilai is, a Disney Channel- Indul a risza című műsorában szerepel Sissy, ő egy helyes, vékony lány:) Angolul jobban tetszik a név, ugye 'sziszi' ' szeszilia', de magyarul nem tetszik annyira.
2013. febr. 25. 08:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Szép, ritka név. Esztergályos Cecília jutott rögtön eszembe:)
2013. febr. 25. 08:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a név. Nem is olyan gyakori. Én is vagány, belevaló, nőcis lányt képzelek hozzá. Hosszú vezetéknévhez nem adnám. Sajna néha kegyetlenek tudnak lenni a gyerekek egymással. :-(
2013. febr. 25. 08:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem egy habosbabos duci nő jut eszembe aki imádja a macskákat. :D

Egyébként nem rossz név, ha ez tetszik, adjátok ezt :)

2013. febr. 25. 09:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Van egy Cecília ismerősöm, nagydarab és attraktív, rettentő életvidám, nagyon intelligens nő.

Karakán név, nekem tetszik.

2013. febr. 25. 10:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik így Egy komoly, előkelő középkorú nő ugrik be róla. De a Cili becézés meg nagyon tetszik. :D
2013. febr. 25. 15:15
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy írtatok. Léna lányunk mellé Cili érkezik.

A becézésektől sosem tartottam. Léna- béna, Cili-cici, volt egy barátnőm Anna- kanna. Majd elintézi, hogy ne csúfolják...:D

Nekem nincs ilyen nevű ismerősöm, se tanítványom. Nagyon tetszik nekünk ez a név. Hát teltebb, nagydarab sosem lesz, az apját és engem elnézve...:)

Köszönöm még egyszer!

2013. febr. 25. 21:56
 9/9 A kérdező kommentje:

"Nekem egy habosbabos duci nő jut eszembe aki imádja a macskákat. :D "

XDXDXD

Juj. Csak ezt ne. :D:D:D Imádkozni fogok, hogy ne így legyen...:D

2013. febr. 25. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!