Az hogy van, hogy egy jó külsejű párnak, nem éppen helyes gyereke születik?
Figyelt kérdés
én úgy hallottam, hogy a lehető legjobb géneket kapja az utód2014. júl. 4. 17:27
1/10 anonim válasza:
Nem mindig a legjobb külső vagy belső tulajdonságok öröklődnek, ez hülyeség. Másrész, általában a babák a nagyszülők génjeit nagyobb arányban öröklik, mint a szülőkét.
2/10 anonim válasza:
Igen, sokszor a nagyszülők génjeit öröklik a gyerekek. A fiam is sokak szerint tiszta apukám. Szerencsére fiatal korában kifejezetten jóképű férfi volt, a fiam is nagyon szép lett :)
3/10 anonim válasza:
Igen.ez igy van.a 4his fiam tiszta apukam.de annyira hogy mar ijeszto a hasonlosag.:-)
4/10 anonim válasza:
A legjobb géneket kap(hat)ja. De ha jól értem, a te ízlésed és a genetika nem egyezik? Érdekes. Lehet, hogy ferde a szépérzéked? Vagy az is lehet, hogy a legjobb kombinációban a szép külső nem olyan fontos genetikai szempontból? Vagy a szépség egyszerűen csak szubjektív? Aki ma szép, 100 éve nevetség tárgya lett volna, és lehet, hogy 100 év múlva szintén. Ezt még csak mérni sem igen lehet.
5/10 anonim válasza:
ha mindenki a legjobb géneket örökölné akkor te se kérdeznél ilyen butaságot :D
6/10 anonim válasza:
Ha belegondolok és fejben összekombinálom a párom és az én külső tulajdonságait, akkor nagyon szép és nagyon csúnya is lehetne a gyerekünk. Ha a nagyszülőket is beleveszem, akkor pláne. Szóval simán összekombinálódhat szép és csúnya gyerek is, akkor is ha a szülők szépek. Az én lányom totál az apja, nálunk megdőlt a nagyszülő teória.
7/10 anonim válasza:
Mi nem vagyunk a párommal az a modern felfogás szerinti túl vonzó emverek, mégis szép, arányos, mondhatni gyönyörű kisfiunk született és ez nem a mi elfogult véleményünk. Ő csak a szép "részeinket" kapta. Az én pisze orromat, cuki álamat, a férjem kék szemét és szőke haját. Ellenven van egy gyönyörű ismerősünk, a férje nagyon helyes és olyan fura a kislányuk. Nagyon dagi, szumós baba és sűrű sötét haja van.
8/10 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy a nem éppen helyes gyerekekből lesznek később nagyon jóképő srácok vagy szép fiatal lányok. Nekem unoaktesómnak született tényleg nagyon szép kisfia-annyira szép arca volt. Most 18éves, és nem mondanám valami nagyon helyes kamaszfiunak.
9/10 anonim válasza:
En is az utolso tapasztalatat osztom: a karakteres arcu, de nem szep csecsemok/gyerekekbol lettek a legszebb felnottek az en kornyezetemben is. A kifejezetten szep babakbol pedig inkabb atlagos, semmilyen kulseju. Persze ez is nagyfoku altalanositas es csak szemelyes tapasztalat, amiben az is benne van, hogy a szep babaktol automatikusan nagyon szep felnottet varunk, a kevesbe vonzotol pedig atlagosat, igy relativ is lathatjuk csunyabbnak/szebbnek.
De az teny, hogy nagyon sokat valtozunk, nem kell leirni valakit mar babakorban...
10/10 anonim válasza:
Pont a kevésbé előnyös vonásokat kapta meg.
Vagy a családban is akadt nem épp helyes ember, a gyerek meg pont rá hasonlít.
Vagy rút kiskacsa jelenség, felnőttkorában lesz majd szép a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!