Dm bababónusz programba az infopultnál regisztráltam még februárban. De nem világos ez a rendszer!?
A pontokért kiváltható kuponfüzetek az active beauty program, azon belül van a bababónusz. A bababónuszban szoktak lenni 0 pontért nyomtatható kedvezmények. Most nem tudom mi ven, de ezelőtt avent, humana,gabi és libero termékekre volt 25% kedvezmény.
Régebben fél évente küldtek kuponokat postán. Volt a kezdőcsomag, aztán 0-6 hó, 6-12 hó. 12-18 hó és így tovább. Most már a kezdőcsomagban sincs kupon, és postán is évente küldenek. 0-12hó, 12-24 hó, 24-36 hó. Ezekben van egy 15 %-os vásárlásvégösszegi kupon, ami 8000 felett váltható be. régebben ez összeghatár nélküli volt, és volt még benne 50%-os C&A kupon. Már 1,5 éve ezek nincsenek.
A honlapon meg tudod nézni, hogy éppen mire van bababónuszos kupon, ezek 0 pontért nyomtathatóak. Postán csak néhány alkalommal jön kupon. Amúgy én pelusra az 50 és 150 pontos füzet joker és végösszegi kuponját használom, így pl 34 forintos darabáron vettem nemrég Pampers gigapakkos pelust, de a végösszegit lehet kombinálni a bababónuszos kuponnal, pl nemrég volt Libero 15%-os, most meg Pampers van. De itt vannak az aktuális kedvezmények: [link]
Csak beteszed a kuponkosárba 0 pontért a kuponokat, amit szeretnél, kinyomtatod és adod a kasszánál. Valamelyik pelusra mindig van amúgy kedvezmény, és sokszor van törlőkendőre is.
jah az elfelejtettem, hogy minden hónap első csütörtök, péntekre adnak 10% kedvezményt, ha a facebook oldalról letöltöd és kinyomtatod.
Ez pont tegnap és ma aktuális.
Illetve most dupla pont akció van.
Én akkor szoktam vásárolni nagyobb mennyiségben pelenkát és cuccokat, amikor olyan akció van, hogy 4000 forint felett +100 pontot adnak. Ilyenkor mindig 4000 forintonként fizetek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!