Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sürgős! 2 start számlát...

Sürgős! 2 start számlát hogyan enged a "rendszer" megnyitni?

Figyelt kérdés

Át szerettem volna vinni a csemete start számláját a jelenlegi bankból egy másikba,kijött az új bankkal szerződésben levő ügyintéző,kitöltött egy csomó papírt,

meg alá íratott... erre ma jött a levél egy új start számla megnyitásáról :S Sehol nem látok olyat,hogy átvezetve lenne a másik bankból ,ilyen lehetséges? Hisz adószám meg mindenféle adat kellett az első megnyitásánál és most is,engedte a rendszer?? Mit tehetek ilyenkor? Nem büntetnek meg engem ez miatt? Kérem aki tud segítsen mi a teendő!!!

2012. ápr. 17. 17:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ilyenkor az újonnan megnyitott start számlát kezelő bank átkéri a korábbi bankból az ott meglévő összeget, és utána bezárják a számlát. (Bankban dolgozom, nálunk így szokás.) Viszont az is elképzelhető, hogy neked kell intézkedned az összeg átutalásáról, szerintem kérdezz rá mindenképpen.
2012. ápr. 17. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!