Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, a fiúgyerekek szerint...

Anyukák, a fiúgyerekek szerintetek "manipulálnak" minket a kedvességükkel már ilyen kis korban, vagy ilyenkor még őszintén édesek és később romlanak el?

Figyelt kérdés

2014. júl. 3. 14:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves 8.! Pontosan erre gondoltam. Megnyugtató, hogy azért mégis érthető egy kicsit. :)
2014. júl. 3. 20:27
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Persze, hogy magamra vettem, hisz nekem írtad, de nem bántottál meg, vagy ilyesmi, csak reagáltam. A 4-es írta, hogy hány éves korig minek hívják a gyereket, nekem egyedül az tűnt oktatásnak, én viszont az 5-ös vagyok, és az oktatást a nekem szóló rész után mondtad... meg, mint írtam, számomra tök nem volt világos, mi a kérdés, viszont ha a nyolcas véleményét osztod, és ilyen válaszokra számítottál, akkor már értem az okát, számomra az a gondolkodásmód nagyon idegen, én a saját életemben ezeknek a dolgoknak az ellenkezőjét tapasztalom (a gyerekekkel, de felnőtt férfiakkal kapcsolatban is). Nem akarom szétoffolni a kérdésed, remélem, nem gond, hogy válaszoltam erre is, igazából csak azt szerettem volna tisztázni, hogy nem okítani, okoskodni jöttem.
2014. júl. 3. 20:57
 13/17 A kérdező kommentje:
Rendben semmi gond. :) Elbeszéltünk egymás mellett.
2014. júl. 3. 20:59
 14/17 anonim ***** válasza:
7%

8-as vagyok, igen, én értem, mi a dolog lényege, amiről beszélsz. És örülök, hogy lepontoztak az anyukák, mert ezek szerint őket nem verte még át egy férfi sem soha annyira, hogy erre a dologra kellett rájönniük.

Nos, ők szerencsések, én meg nem.

2014. júl. 3. 21:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nem oktattam a kérdezőt, csak feltett egy teljesen érthetetlen kérdést, utána a korcsoportot sem sikerült behatárolni, ezért próbáltam tisztázni, hogy mégis mekkora gyerekekről van szó. Szerintem a front nem engem érintett tegnap, nem én ugrottam neki mindenkinek, aki próbálta kibogozni a kérdést. Na mindegy, szép napot. 4. voltam.
2014. júl. 4. 09:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Tök érthető volt a kérdés egyébként, mi szoktunk erről beszélgetni a barátnőimmel.

Még egy kérdést vetek fel kérdező: vajon ha a nő neveli fel a kisfiút, akkor ő is ilyen dolgokat közvetít felé? Tovább megyek: vajon a férjük is ilyen ember, hogy a gyerek esetleg tőle látja a mintát?

Szerintem, ha apámnak fia lett volna, ő jó ember lett volna, mert apám is az. Ki tudja mutatni az érzelmeit, okos, figyelmes, egyenlőnek tartja anyát és engem, és úgy általában dolgos, szorgalmas ember.

Szóval ezeknek a fiaik talán nem lesznek olyanok, mint amit a kérdésben írtál. Szerintem a kisfiúkban még van emberi érzés (hiszen gyerekek és az anyjuktól tanulják), és úgy 13 éves korukban korosztályi nyomásra tűnik ez el.

2014. júl. 4. 09:08
 17/17 A kérdező kommentje:

15! Nálad van a probléma, a kérdés nem érthetetlen és nem kell azt lepontozni, akinek sikerül felfogni. :)

Az oktatásról annyit: 6 hetes korig újszülött, 1 évig csecsemő, majd kisded és kisgyermek, stb...

Szerinted ezt kellett volna felsorolni? Nem is tudtad jól és mégis kioktatsz. De már írtam, ha nem tudod a választ, inkább ne válaszolj, akkor megsértődni sem kell.

Nehezen hiszem, hogy minden férfi jó fej körülötted, de ha igen, akkor szuper vagy te is. Lovagolhatunk azon, hogy mi a "kis kor", de nincs értelme, egyrészt már pontosítottam, másrészt kis logikával azért rá lehet jönni.

Köszönöm a további offot, és értelmetlen választ. Szép napot!:)

2014. júl. 4. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!