Anyukák, a fiúgyerekek szerintetek "manipulálnak" minket a kedvességükkel már ilyen kis korban, vagy ilyenkor még őszintén édesek és később romlanak el?
8-as vagyok, igen, én értem, mi a dolog lényege, amiről beszélsz. És örülök, hogy lepontoztak az anyukák, mert ezek szerint őket nem verte még át egy férfi sem soha annyira, hogy erre a dologra kellett rájönniük.
Nos, ők szerencsések, én meg nem.
Tök érthető volt a kérdés egyébként, mi szoktunk erről beszélgetni a barátnőimmel.
Még egy kérdést vetek fel kérdező: vajon ha a nő neveli fel a kisfiút, akkor ő is ilyen dolgokat közvetít felé? Tovább megyek: vajon a férjük is ilyen ember, hogy a gyerek esetleg tőle látja a mintát?
Szerintem, ha apámnak fia lett volna, ő jó ember lett volna, mert apám is az. Ki tudja mutatni az érzelmeit, okos, figyelmes, egyenlőnek tartja anyát és engem, és úgy általában dolgos, szorgalmas ember.
Szóval ezeknek a fiaik talán nem lesznek olyanok, mint amit a kérdésben írtál. Szerintem a kisfiúkban még van emberi érzés (hiszen gyerekek és az anyjuktól tanulják), és úgy 13 éves korukban korosztályi nyomásra tűnik ez el.
15! Nálad van a probléma, a kérdés nem érthetetlen és nem kell azt lepontozni, akinek sikerül felfogni. :)
Az oktatásról annyit: 6 hetes korig újszülött, 1 évig csecsemő, majd kisded és kisgyermek, stb...
Szerinted ezt kellett volna felsorolni? Nem is tudtad jól és mégis kioktatsz. De már írtam, ha nem tudod a választ, inkább ne válaszolj, akkor megsértődni sem kell.
Nehezen hiszem, hogy minden férfi jó fej körülötted, de ha igen, akkor szuper vagy te is. Lovagolhatunk azon, hogy mi a "kis kor", de nincs értelme, egyrészt már pontosítottam, másrészt kis logikával azért rá lehet jönni.
Köszönöm a további offot, és értelmetlen választ. Szép napot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!