Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a csoportt...

Hogyan értessem meg a csoporttársaimmal, hogy hagyjanak engem békén a kedvességükkel meg együttérzésükkel?

Figyelt kérdés

Mostanában eléggé depressziós vagyok különféle okok miatt. Mindegy, hogy mik azok. Ez úgy általában az iskolai hangulatomon is meglátszik, de ki nem állom, ha folyton kérdezgetik, hogy mi a bajom meg miért vagyok ilyen, mert szerintem semmi közük hozzá. Ők nem a barátaim, csak a csoporttársaim. (Nem mind, csak egy pár. Lányok vagyunk.)

Nem akarom velük megosztani, mert akkor majd sajnálnak vagy együttéreznek, amire nekem nincs szükségem. Nekem arra van, hogy békén hagyjanak, mert így a tanulmányaimra, előadásokra sem tudok figyelni.

Nem vagyok aszociális, de nem is rajongok az emberekért. Kevés barátom van, de ők igaz barátok, nem csak tessék-lássék.

2012. ápr. 25. 06:36
 1/1 anonim válasza:
100%

1.Mond azt nekik, hogy családi gondok és nem akarsz róla beszélni :)

2.Vagy egyszerűen csak köszönd meg hogy segíteni akarnak, de nem akarsz róla beszélni mert ez neked kell egyedül megoldani.

3. ha megengeded hogy ezt mondjam én a helyedbe örülnék neki hogy egyáltalán foglalkoznak ilyennel. Ma már nagyon ritka hogy az embert érdekli a másik ember problémája.

4. a legegyszerűbb ha túlteszed magad a problémán :)vagy legalábbis egy műmosolyt erőltetsz magadra... az mindig beválik :)

2012. ápr. 25. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!