Hány gyermeket szeretnél, hány van, és mi a realitás?
Felmérések szerint mineden családban egyel kevesebb gyerek születik mint a tervezett.
Nálunk 3 fiú van és szeretnénk még egyet.
Köszönöm a válaszokat.
Amikor a 3.gyermekünk megszületett mi is albérletbe laktunk.Azóta vettünk egy házat és havi 6oooo ft-t fizetünk.Ennek ellenére még szeretnénk egy babát,egy- két év múlva,remélem sikerül.
Kettő van, két fiú. Egyik 3 éves másik 6 hetes. Még szeretnénk egy kislányt is. Ha a harmadik is fiú lesz lehet elgodolkozunk egy utolsó negyediken is. :)
Még "csak" 27 éves vagyok, belefér. :)
5 babát tervezünk, szeretnénk. Az elsővel sajnos elvetéltem, a 2.-kat most várjuk májusra. Utána rögtön szeretnénk még egyet, aztán dolgoznom kellene, nekünk 40e-ről 90e lett a lakáshitel..., én meg még csak most végeztem az egyetemmel..., de olyan 31néhányévesen visszatérnék babázni, még 2 baba erejéig. :)
25 lettem a napokban.
Szia!
Nekunk meg csak egy kisfiunk van(6 honapos) es 4 gyereket szeretnenk de ez sok mindentol fugg.
Foleg ettol a piszkos anyagiaktol.
Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!