2-öt szeretnek.! kislanyom van,a kisfiu pedig mar utban van.
Böven eleg.
Ha kislany lett volna a masodik is,akkor 3 gyermeket akartam volna.
2010. jan. 6. 11:49
12/24 anonim válasza:
Sziasztok! Hát nekem 1 van de nem akarok többet azt tudom. Végül is míg fiatalabb voltam úgy gondoltam hogy 2-őt szülök...
2010. jan. 6. 12:14
13/24 anonim válasza:
Egyet szerettem volna, a kislanyom apjaval megromlott a kapcsolatunk es kulon mentunk. Azota ujra ferhez mentem, nagyon boldogok vagyunk, van egy 21 hos kozos kislanyunk es most varjuk a harmadik babat, remeljuk kisfiu lesz. (bar akarmi lesz, nem valalink tobb gyereket es nem azert, mert anyagilag nem engedhetnenk meg magunknak, hanem azert mert mar 35 vagyok.
2010. jan. 6. 12:28
14/24 anonim válasza:
Hármat szeretnék. Már van egy kisfiam, aki 1 éves és 1 hónapja "dolgozunk" a kistesón. Férjem azt mondta, csak akkor lehet 3 gyerkőc, ha családi házba költözünk, amire sajnos nincs sok esély, de a férjem meggyőzéséra azért van.
2010. jan. 6. 12:37
15/24 anonim válasza:
1 fiúnk van, és még legalább 1 gyerkőcöt szeretnénk. Igaz, hajlamos vagyok az ikrekre, anyai ágon minden nő rokonomnak vannak-voltak ikrei, úgyhogy titkon örülnék, ha a második terhességről majd kiderülne, hogy ikrek. :D
De várunk egy kicsit, mert a fiam császárral született, és esélyt akarok adni magamnak, hogy természetes úton szülhessem meg a második babámat, persze ha tényleg ikrek lennének, akkor szerintem az is császár lenne, de nem baj.
2010. jan. 6. 12:40
16/24 anonim válasza:
Egy gyerekem van (2 éves). Még kettőt szeretnék, de szerintem még egy lesz maximum, az is majd csak sokára. Szóval nálam valószínűleg tényleg úgy lesz, hogy egyel kevesebb születik, mint amennyit szeretnék.
2010. jan. 6. 12:45
17/24 anonim válasza:
Szia!
Nekünk 12 évvel ezelött született a lányunk,akkor nem gondolkoztam rajta,hogy szeretnék e még.Aztán úgy hozta a sors,hogy 10 évig semmi,egyszer csak terhes lettem és lett egy újabb lány,egy éves sem volt mire megint és most lett egy fiú,itt megállunk,nagyon imádjuk őket,soha nem gondoltam,hogy 3 gyerekem lesz,de a jóisten így akarta.Míg a nagylányunk volt csak egyedűl,úgy gondoltam ez így jó,hát nagyot tévedtem,soha nem éreztem még ilyen boldognak magam,annyira boldoggá tesznek minket nap mint nap,hogy az nem kifejezés!Szóval három lett az egyből röpke két év alatt,de nagyon szuper.Minden nap megköszönöm nekik,hogy vannak,és ennyire boldoggá tesznek minket.
2010. jan. 6. 12:48
18/24 anonim válasza:
3 gyerőcünk van,3-at szerettünk volna,több nem lesz,mostmár nevelgetjük őket...2 fiú 1 lány
2010. jan. 6. 15:15
19/24 anonim válasza:
14 hós a kislányom és most teszteltem pozitívat, remélem minden rendben és jön tényleg a kistesó Terveztük. Eredetileg 3 van tervben, de kettő után vissza kell mennem dolgozni biztosan, oka a pénz. 28 múltam
2010. jan. 6. 22:16
20/24 anonim válasza:
3 gyerekünk van, most leszek 30 és erre büszke vagyok :). Még egyet szeretnék 5-6-7 év múlva, nekem rossz érzés arra gondolni, hogy nem növekszik bennem többet egy új kis élet és nem szülök többet. Realitás? Másoknak talán a mi helyzetünkben egy sem lett volna reális, albérletben lakunk, és ez mások szemében könnyelműség. Lehet, ha saját lakást erőltetünk, már bedőlt volna a hitelünk...Mindenük megvan, amire szükségük van. Én is úgy látom, hogy azok fogják az anyagiakra, akik a leginkább megengedhetnék maguknak, hogy több legyen. A legtöbb, amit megadhatsz a gyerekednek, az egy testvér...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!