Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, szerelmesek vagytok...

Anyukák, szerelmesek vagytok a férjetekbe? Nem a szeretet érzésére gondolok, hanem a rózsaszín ködös nagybetűs szerelemre. Mióta vagytok együtt?

Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 09:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
1. vagyok. Kedves 8-as, ha esetleg nem tűnt fel, engem is lepontoztak. Nem mellesleg attól még boldog vagyok, hogy elmúlt a rózsaszín köd. Az igazán jó, tartós házasság alapját nem az adja, ügyvédként én ezt hidd el, jól tudom.
2014. júl. 3. 10:34
 12/22 anonim ***** válasza:

Ezt én is sokszor megkérdezem magamtól.

6 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok, babánk egy éves.

A rózsaszín ködös szerelem már elmúlt. néha nekem is nagyon hiányzik. De most más vette át a fontosabb szerepet, van egy gyermekünk. Ettől függetlenül nagyon szeretem, ő a társam, a legjobb barátom. Sokat bolondozunk együtt és remélem mindig együtt maradunk :)

2014. júl. 3. 10:34
 13/22 anonim ***** válasza:
27%

Kedves 11-es!

Nem tudom, miért volt lényeges info az, hogy ügyvéd vagy... Mintha csak te tudnád a tutit. :D :D

2014. júl. 3. 10:49
 14/22 anonim ***** válasza:
46%
Azért, mert elég sok válópert láttam és azt is, hogy a rózsaszín köd semmit nem jelent. Csak ezért, nem kell félreérteni.
2014. júl. 3. 10:52
 15/22 anonim ***** válasza:

A rózsaszín köd eltűnt, de időnként, néha a legváratlanabb pillanatban újra előbukkan. Ilyenkor olyanok vagyunk, mint az elején, mások szerint már pl. nem illene nyilvánosan csókolóznunk, de minket nem zavar, örülünk, hogy két gyerek mellett is tudunk ilyenek lenni. Persze a rózsaszín köd ellentéte is előfordul (ezt fekete hályognak hívom magamban), úgy tudom gyűlölni, hogy csak na, persze ez is elmúlik, és megy minden a rendes kerékvágásban.

12 éve élünk együtt, ebből 8 év a házasság.

2014. júl. 3. 11:26
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, tisztában vagyok vele én is, hogy egy tartós és stabil kapcsolat nehezen élhető le rózsaszín ködbe burkolózva, de néha akkoris nagyon vágyom rá...

Kicsit irigykedve hallgatom az ismerőseimet, amikor az aktuális párjukról mesélnek, csillog a szemük, még megy egymás előtt a nem büfögünk/pukizunk/szőrtelenítünk játszma, lázasan készülnek a randira smink, ruha akármi... mi meg...este pizsiben fetrengve nézzük a filmeket, túl vagyunk azon, hogy a férjem segített kezelni az aranyeremet terhesség alatt, stb stb ... nyilván ez is nagyon jó és rengetegen vágynak erre, hogy ne legyenek titkok meg kínos dolgok egymás előtt, de az a régi távolságtartóbb, izgalmasabb fázis is nagyon jó volt.

Biztos hülyének néztek, beszélek itt össze-vissza, de most ezek a gondolatok kavarognak bennem.

2014. júl. 3. 11:29
 17/22 anonim ***** válasza:

13 éve vagyunk együtt. mi már úgy házasodtunk, hogy nem voltunk szerelmesek, nagyon jó kis csapatot alkotunk, kiegészítjük egymást, így úgy döntöttünk, hogy le tudjuk élni az életünket egymás mellett :)

jó lenne szerelmesnek lenni, de nagyon rég éreztem már azt a rózsaszín ködöt, sajnos ez van :)

2014. júl. 3. 12:33
 18/22 anonim ***** válasza:

10 éve vagyunk együtt. 5 éve házasok, 2 gyerekünk van. Az eksüvőnél még szerelmesek voltunk, sajnos a tény, hogy alig van itthon, nagyon megrontotta a viszonyt. Nagyon nehéz egyedül a 2 gyerekkel, annak ellenére hogy a kevés időt , amit itthon tölt, abban még segít is. Az előzékenység egymás felé egyre kevesebbszer fordul elő, de nagyon erősen számíthatunk egymásra minden helyzetben!

Úgy egy éve történt, hogy nem vette fel a telefont, akkor is messze utazott, nagyon-nagyon megijedtem hogy baleset érte. Baromi jó volt utána újra látni, szóval még szeretjük egymást, de a szerelem elmúlt. Én is szeretnék romantikázni de, ha nagyritkán eljutunk, olyan eröltettnek érzem. Az ágyban közel sem úgy viszonyulunk egymáshoz mint régen. Vajon ezt a részt vissza lehet hozni?? Nagyon félek attól, hogy egyszer valamelyikünknek megjelenik ismét egy szerelem, és oda a házasságunk.

Pedig jól tudom, hogy a kapcsolatok többségében a szerelmes köd "csak" néhány évig tart.

2014. júl. 3. 13:06
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
13 éve vagyunk együtt, 4 éve vagyunk házasok, most várjuk az első babáinkat. Ennyi idő után furcsa lenne ha még mindig pillangózna a gyomrom minden találkozás előtt, de ettől függetlenül szerelemmel szeretjük egymást, csak nem olyan rózsaszín ködössel mint az elején - de én ezt az érzést jobban élvezem, és semmiért nem cserélném vissza a pillangózásra :)
2014. júl. 3. 16:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen,de nem ködösen,tinikoromban volt utoljára rózsaszín köd mikor a hibáit se láttam,de az nem igazi szerelem szerintem csak fellángolás, hanem rendesen minden hibájával együtt szerelmes vagyok belé,hiányzik ha nincs velem,nem tudok nélküle aludni, ha vitatkozunk akkor lelkiismeret furdalásom van és azonnal megyek bújok hozzá,veszekedni nem szoktunk,igen szerelmes vagyok nem csak szimplán szeretem, úgy érzek mint amikor kialakult közöttünk, 5 éve vagyunk együtt.
2014. júl. 3. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!