Anyukák, szerelmesek vagytok a férjetekbe? Nem a szeretet érzésére gondolok, hanem a rózsaszín ködös nagybetűs szerelemre. Mióta vagytok együtt?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 09:13
1/22 anonim válasza:
A rózsaszín köd már elmúlt, viszont nagyon szeretem. Lassan 8 éve vagyunk együtt.
2/22 anonim válasza:
4 éve vagyunk együtt, fél éves a babánk. Nagyon-nagyon szerelmes vagyok. :)))) ma reggel alig tudott elmenni dolgozni, mert visszaalaludt a babánk, mi pedig úgy összegabalyodtunk, hogy nehéz volt elszakadni :) tuti elkésett :))) mosolyog a szívem egész nap. Nagyon boldogok vagyunk, és remélem, sikerül mindig megőrizni, amit érzünk. Végtelenül jóképűnek látom, tisztelem azt, amit az életében tesz, erős támasz, férfias, de bújós és szeretnivaló :) Szóval, igen :) igen :)
3/22 anonim válasza:
Rózsaszín ködbe még házasodni sem szabad, nemhogy családot alapítani. Igen, de hibáit is látom, de nekem is vannak, 10 éve.
4/22 anonim válasza:
mi 10 éve vagyunk együtt, ebből 1.5 évet külön voltunk még az elején aztán újra összejöttünk. Voltak mélypontok, de amióta összeházasodtunk (2 éve) percről percre boldogabbak vagyunk, és én a nap minden percében rá gondolok szinte :) most várjuk az első gyermekünket és ez persze tovább fokozza a boldogságunkat.
Az életben az egyetlen dolog, amitől igazán félek, hogy valami miatt elveszíthetem őt. De ettől szó szerint rettegek :( :)
5/22 anonim válasza:
Igen, 5 és fél éve vagyunk együtt.
6/22 anonim válasza:
11 éve vagyunk együtt, 7 éve házasok. Szeretjük egymást, ragaszkodunk egymáshoz, de a nagybetűs, rózsaszín szerelem elmúlt. Nem bánom.
7/22 A kérdező kommentje:
Mi 6 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de én már nem vagyok szerelmes, és ez nagyon fáj, pláne úgy, hogy ő szerelmes belém. Nagyon szeretem, felnézek rá, de már nincs meg az a tűz, pillangók a gyomorban, holott ez az első 3 évben abszolút jelen volt, és imádtam ezt az érzést. Hiányzik.
2014. júl. 3. 09:28
8/22 anonim válasza:
Ki pontozza le a boldog embereket???
9/22 anonim válasza:
Mi lassan 12 eve vagyunk egyutt, 2 gyerekunk van. A rozsaszin kod elmult, vannak hullamvolgyek is, de osszetartozunk es szeretjuk egymast. Szerencsere ahogy hullamvolgyek vannak, ugy vannak szarnyalasok is, ami ugyan nem egyenlo a kezdeti rozsaszin koddel, de mindig erot ad es extra boldogsagot. Kicsik a gyerekeink, kialvatlanok vagyunk, akar bizonytalanok is a sajat nevelesi elveinkben, bevallom sokszor inkabb a tulelesre jatszunk, nincs energiam azon szomorkodni miert nem vagyok mar mamorosan szerelmes. De bizom magunkban, mindkettonkben, es tudom, hogy jo eletunk lesz egyutt, mert teszunk erte es meg nagyon sok szep, akar szerelmetes evek is allnak elottunk.
10/22 anonim válasza:
5 éve vagyunk együtt, van egy kisbabánk is. én naaagyon szerelmes vagyok, néha még mindig rózsaszín ködben, ő is szerelmes belém.
állítólag a hosszútávú kapcsolat titka hogy szeressük a másik illatát (a bőrének, nem a parfümének) nálunk ez elejétől meg van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!