Szerintetek hogyan lesz valakiből 20 évesen EGYEDÜLÁLLÓ anya? Felelőtlenség szerinted?
Igen, felelőtlenség! Két emberé: az APA és az anya felelőtlensége. (az apát azért írtam nagybetűvel, merthogy ő is kell egy gyerekhez).
Kivételt képez ezalól, a haláleset, vagy, ha a gyermek erőszakból fogan...
14:27-essel ertek egyett.
Ez a dolog kortol fuggetlen.
egy 20 eves FERJEZETT anyuka
szerintem nem feltétlen felelőtlenség,a nővéremmel ugyanez volt,21 évesen
az ő példájából kiindulva mondom,hogy nem biztos,hogy felelőtlenség,mert ők a barátjával már összeköltöztek volna,de az utolsó pillanatban a barátja kijelentette,hogy talált egy másik csajt,és szakított vele,ráadásul telefonon,üzenetben.
és azt se hagyjuk ki,hogy pont akkor,amikor a nővérem már a kórházban volt,már napokon belül szülhetett volna
de a legrosszabb az volt,hogy miután megszületett a kislánya (aki egyébként NAGYONNAGYONNAGYON édes és nagyon kedves gyerek:P) rá se nézett meg semmi,utána lehetett a pici vagy 4-5 hónapos és felhívta nővéremet a lánya apja,hogy szeretné látni a kislányát,és opnt azon a napon,amikor megbeszélték,hogy meglátogatja,asszem szívrohama volt vagy valami ilyesmi,már nem emlékszem annyira,és nem élte túl.
és most tudom,hogy egy regény lett és normális ember ilyeneket nem írna ki,de mással ezt eddig nem nagyon tudtam megbeszélni
de szóval a lényeg,pl így is lehet 20-21 évesen egyedülálló anya és nem az ő felelőtlensége volt
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!