Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan lesz...

Szerintetek hogyan lesz valakiből 20 évesen EGYEDÜLÁLLÓ anya? Felelőtlenség szerinted?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 09:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Csak van apja, nem? Ettől még lehet egyedülálló...csak akkor nincs apja, ha mesterséges megtermékenyítéssel fogant..erre gondolsz kérdező? Mert normálisan kifejthetted volna a kérdésed a hülyézés helyett.
2010. jan. 6. 13:09
 12/25 A kérdező kommentje:

azért vagy hülye mert (előbb megköszönöm, hogy nem írsz ide többet):

felhoztad példának, hogy te 20 évesne szültél és mennyire minden fasza mert ott a párod, csak épp nem tartozik ide, mert nem erről volt szó.

és ha összeházasodnak 18 évesen, jön a gyerek gyerekfejjel, akkor 20 évesen meg elhagyja akkor szted azért mert házasok voltak akkor már nem felelőtlenség ilyen rövid idő után ennyire fiatalon anélkül, h megismernék egymást, gyereket szülni? (jah bocs a kérdőjel hülyeség, nem írsz vissza, nem baj)

2010. jan. 6. 13:10
 13/25 A kérdező kommentje:
utolsó kettő, csak provokáltok. semmi több, nem érdemeltek komolyabb választ, minősítitek magatok, gratula!
2010. jan. 6. 13:10
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

Nem vetted észre, hogy az első bekezdést nem neked írtam, hanem a második válaszolónak? Azért írtam két bekezdést, hogy világos legyen.

És igenis van olyan, aki férjhez megy mondjuk 18 évesen, aztán elhagyja a férje. Én 2 ilyet is ismerek, egyedül nevelik a gyerekeiket most. Miért lenne ez hülyeség? Te egy troll vagy.

2010. jan. 6. 13:13
 15/25 A kérdező kommentje:

talán azért mert nem kellett volna kapásból férjhez menni gyerekként de ha mégis, akkor várni kellett volna a gyerekkel, normális ember nem csinál gyereket, 1-2éves kapcsolatból.

trollt akkor láthatsz ha a tükörbe nézel.

2010. jan. 6. 13:17
 16/25 anonim ***** válasza:

Mi minősítjük magunkat?Minket nem méltatsz válaszra?Hiszen te kérdeztél!

De én írtam már neked és értettem a kérdést,és leírtam neked a variációkat is.

Lehet csak így írásban furcsa az egész ha személyesen beszélnénk erről,lehet azonnal megértette volna mindenki,hogy mire keresed a választ.

2010. jan. 6. 13:19
 17/25 anonim ***** válasza:

Hogyan lehet valaki egyedülálló anya:

1: azt hiszi gyerekkel megtarthatja a pasit, az meg lelép.

2: jön egy másik anyajelölt a pasi életébe, és lelép.

3: nem jönnek ki egymással, szétmennek.

4: az anyának lesz szeretője, ezért lép le az apa.

5: elhaálozik az apa.

6: úgy esik teherbe, hogy foggalma sincs ki is lehet az apa, de megtartja.

Ezekből felelőtlen, hülye: 1,6

A többi pedig mindig benne van a kalapban.

De ez miért fontos, hogy ki hogyan lesz egyedülálló. Kortól független ez.

2010. jan. 6. 14:27
 18/25 anonim ***** válasza:

Anyukám 20 évesen szülte a tesóm, 24 évesen engem, apa meghalt mikor én 1 éves lettem, egyedül nevelt teljes felelősséggel.

Én is 23 évesen estem teherbe, nem hagyott el a párom, el is vett, de ha mondjuk meghalna, vagy bármi miatt is egyedülálló anyává válnék felelőtlen lennék, mert be mertem vállalni, mert lehet, hogy soha több esélyem nem lenne a babára?! Nem terveztem, el is akartam vetetni, de nem bírtam volna lelkileg, így most nehezebb minden, de meg fogja érni!!!!!

2010. jan. 6. 15:02
 19/25 anonim válasza:

Én 30 éves vagyok és babát várok, egyáltalán nem terveztem, nyugodtan állítom h nem tudtam mit csinálok (=hülye vagyok), ami felelőtlenség.Az abortuszra persze nem bírtam elmenni, most három hónapos vagyok és mindennap bőgök, h ezt nem fogom bírni, h nem bírom felvállalni.Az apja amúgy normális, csak igazából az elején is éreztem h nem ő az igazi.

Irigylem, aki ilyen helyzetben jó döntésnek éli meg ezt, mert én most már kezdem bánni, h nem vetettem el.

2010. jan. 6. 19:55
 20/25 anonim ***** válasza:

Úgy lesz valakiböl egyeülálló hogy elhagyja a gyerek apja,ennyi,kész.Attól még felelösen nevelheti a gyerekét.

Húsz év a legjobb kor a szülésre,persze ha van egy megbízható partnere az anyának.

2010. jan. 6. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!