Szerintetek hogyan lesz valakiből 20 évesen EGYEDÜLÁLLÓ anya? Felelőtlenség szerinted?
azért vagy hülye mert (előbb megköszönöm, hogy nem írsz ide többet):
felhoztad példának, hogy te 20 évesne szültél és mennyire minden fasza mert ott a párod, csak épp nem tartozik ide, mert nem erről volt szó.
és ha összeházasodnak 18 évesen, jön a gyerek gyerekfejjel, akkor 20 évesen meg elhagyja akkor szted azért mert házasok voltak akkor már nem felelőtlenség ilyen rövid idő után ennyire fiatalon anélkül, h megismernék egymást, gyereket szülni? (jah bocs a kérdőjel hülyeség, nem írsz vissza, nem baj)
Nem vetted észre, hogy az első bekezdést nem neked írtam, hanem a második válaszolónak? Azért írtam két bekezdést, hogy világos legyen.
És igenis van olyan, aki férjhez megy mondjuk 18 évesen, aztán elhagyja a férje. Én 2 ilyet is ismerek, egyedül nevelik a gyerekeiket most. Miért lenne ez hülyeség? Te egy troll vagy.
talán azért mert nem kellett volna kapásból férjhez menni gyerekként de ha mégis, akkor várni kellett volna a gyerekkel, normális ember nem csinál gyereket, 1-2éves kapcsolatból.
trollt akkor láthatsz ha a tükörbe nézel.
Mi minősítjük magunkat?Minket nem méltatsz válaszra?Hiszen te kérdeztél!
De én írtam már neked és értettem a kérdést,és leírtam neked a variációkat is.
Lehet csak így írásban furcsa az egész ha személyesen beszélnénk erről,lehet azonnal megértette volna mindenki,hogy mire keresed a választ.
Hogyan lehet valaki egyedülálló anya:
1: azt hiszi gyerekkel megtarthatja a pasit, az meg lelép.
2: jön egy másik anyajelölt a pasi életébe, és lelép.
3: nem jönnek ki egymással, szétmennek.
4: az anyának lesz szeretője, ezért lép le az apa.
5: elhaálozik az apa.
6: úgy esik teherbe, hogy foggalma sincs ki is lehet az apa, de megtartja.
Ezekből felelőtlen, hülye: 1,6
A többi pedig mindig benne van a kalapban.
De ez miért fontos, hogy ki hogyan lesz egyedülálló. Kortól független ez.
Anyukám 20 évesen szülte a tesóm, 24 évesen engem, apa meghalt mikor én 1 éves lettem, egyedül nevelt teljes felelősséggel.
Én is 23 évesen estem teherbe, nem hagyott el a párom, el is vett, de ha mondjuk meghalna, vagy bármi miatt is egyedülálló anyává válnék felelőtlen lennék, mert be mertem vállalni, mert lehet, hogy soha több esélyem nem lenne a babára?! Nem terveztem, el is akartam vetetni, de nem bírtam volna lelkileg, így most nehezebb minden, de meg fogja érni!!!!!
Én 30 éves vagyok és babát várok, egyáltalán nem terveztem, nyugodtan állítom h nem tudtam mit csinálok (=hülye vagyok), ami felelőtlenség.Az abortuszra persze nem bírtam elmenni, most három hónapos vagyok és mindennap bőgök, h ezt nem fogom bírni, h nem bírom felvállalni.Az apja amúgy normális, csak igazából az elején is éreztem h nem ő az igazi.
Irigylem, aki ilyen helyzetben jó döntésnek éli meg ezt, mert én most már kezdem bánni, h nem vetettem el.
Úgy lesz valakiböl egyeülálló hogy elhagyja a gyerek apja,ennyi,kész.Attól még felelösen nevelheti a gyerekét.
Húsz év a legjobb kor a szülésre,persze ha van egy megbízható partnere az anyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!