Nektek mennyi volt a leghosszabb idő szoptatás és terhesség alatt, amíg nem menstruáltatok?
Figyelt kérdés
Én most tartok 2 év 3 hónapnál.2014. júl. 2. 21:31
11/14 anonim válasza:
Terhesség alatt nem menstruáltam,tehát ott volt 9 hónap, majd szülés után 15 hónappal jött meg,akkor még szoptattam.
Tehát összesen 2 évig élveztem a mensi mentes életet. :D
12/14 anonim válasza:
A lányommal 13 hónap, a szoptatás alatt jött meg. A fiammal az elején véreztem, a születése is vérzéssel indult, így összesen kb. 1 év talán.
13/14 anonim válasza:
Szerencsés vagy. A fiamnál 1.5 év, a lányomnál 2 év volt mensi- mentes idő. Szuper volt!
14/14 anonim válasza:
Terhesen nem menstruáltam, az egyik szülés után 6 hét múlva, a második után pedig 8 hét múlva megjött. Mindkét gyereket egy évig szoptattam, de szoptattam volna tovább is, de ők hagyták abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!