Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Menstruáció szülés után?

Menstruáció szülés után?

Figyelt kérdés
Március közepén született a kislányom császárral. Azután május 29-én jött meg a mensesem először.Azóta azonban semmi. Szülés előtt 30 napos ciklusaim voltak. Szoptatni sajnos nem szoptatok és párommal védekezünk. Tesztet még nem vettem. Június közepén voltam nőgyógyászati kontrollon, ott minden rendben volt. Lehetséges hogy még nem rendeződött a ciklusom?Köszönöm ha válaszoltok!
2014. júl. 1. 10:29
 1/2 anonim válasza:
Nekem is március közepén született a babám császárral. Május 16-án megjött a mensesem 2 napra, aztán azóta semmi híre, pedig elejétől fogva felesben kapta az anyatejet a tápszerrel, 1 hónapja alig van vmennyi tejem, mégsem menstruálok még én sem. Sztem még nem álltak helyre a hormonok.
2014. júl. 1. 14:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor nem egyedi a szitu :-)
2014. júl. 1. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!