Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hetente hanyszor szeretkeztek?...

Hetente hanyszor szeretkeztek? Ahol kisgyermekek vannak. Milyen idōsek a gyerekek? Milyen a libidod?

Figyelt kérdés
4 éves,1.5 éves a gyerekeink.én csak heti 2 szer kivamom...szoptatok még.libididom 0
2014. jún. 30. 21:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
1,5 és 5 évesek a gyerekek, a kicsi még szopik. Nagyon ritkán vagyunk együtt, havonta 1-2 alkalommal. Vagy az egyikünk fáradt, vagy a másikunk, vagy a gyerekek nem alszanak el időben, amúgy is ébred mindkettő éjjelente többször is. Én nem is nagyon kívánom, általában akkor vagyunk együtt, ha én akarom. A párom igényelné többet is, de megérti. 12 éve vagyunk együtt.
2014. jún. 30. 23:35
 12/18 anonim ***** válasza:
4 hónapos, naponta nagyon maximum 2 naponta.
2014. júl. 1. 07:06
 13/18 anonim ***** válasza:
28 hónaposunk van.Hetente?Jó ha havonta 1x együtt vagyunk:( Párom sokat dolgozik, hulla fáradt,a fiam pedig este minimum 10 óráig ébren van.Éjfélkor meg már a francnak van kedve hozzá,örülünk ha aludhatunk.Ja,libidóm valahol a béka segge alatt... :/
2014. júl. 1. 11:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Itt csak azoknak a válasza hasznos, akiknek a libidója a béka feneke alatt van? Érdekes...:)

Lassan nekem kell elnézést kérnem, hogy én annak ellenére, hogy anya vagyok, még nőnek érzem magam és a páromat is ugyanúgy igénylem teljes mértékben...

2014. júl. 1. 12:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Van egy majdnem 3 éves kisfiúnk. Elég sokáig volt, hogy havi 4-5-6-szor bújtunk csak össze. Egyszerűen nem volt kedvem, nem is nagyon élveztem. Most valami változott, havi 8-12 alkalom összejön.
2014. júl. 1. 13:56
 16/18 anonim válasza:
Kedves utolsó! Mi volt a változás ami történt? Én is ezzel szenvedek, csak nekem max havi 2 alkalom, de az is inkább 1. Nem tudom mit tehetnék!
2014. júl. 2. 23:19
 17/18 anonim válasza:
Köszi a tippet! Próbálkozunk! :)
2014. júl. 6. 13:50
 18/18 anonim válasza:

A feleségemnek 3 éve 0 a libidója, gyakorlatilag a 2. gyerek terhességével egy időben, de már a 1. gyerek után is csökkent szint volt egyértelműen.Most ott tartunk, hogy nem ellenkezik, de sohasem kezdeményez, csak lefekszik aludni és hagy mindent...azt is csak hátulról fekvő pózban...

Nekem minden nap van igényem a szexre, de ő konkrét válasszal nem tud szolgálni. Kb 1 évente van orgazmusa, amikor engedi hogy orálisan kielégítsem, amúgy nem kívánja ezt sem!!Megoldást még nem találtam rá, akármilyen nyíltan beszéltem vele erről...Egészségügyi bajáról se én se ő nem tud.38 éves, de nagyon fiatalos, de vékony kívülről...Jó lenne ha valaki tudna erre valami nem orvosi praktikát( de ne mondja hogy 1 millió ft, mert az tudom hogy feldobná minden szinten)

2014. szept. 11. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!