Nyaraláskor 1 év körüli babátok miket evett?
Figyelt kérdés
Mert ugye nem azzal akarom tölteni a nyaralást, hogy főzőcskézek neki, viszont az üveges bébiételt nem szereti, max. a gyümis desszerteket eszi meg. Balatonra megyünk csak egyébként.2014. jún. 30. 20:40
2/4 anonim válasza:
Mi is oda megyünk, és nálunk is 1 éves a lurko! :-)
Én tervezek majd főzni neki, de viszek babakajat is. Sajnos ha neked azt nem eszi, akkor muszaj lesz foznod.
Nálunk még nem azt eszi amit mi. (a tej és a tojás pl. Még be sincs vezetve neki, allergia gyanú miatt)
3/4 anonim válasza:
1 éves
Reggelire tejpépet eszik, meleg csapvízből készítem.
Tízóraira barack, vagy banán, vagy eper, vagy cseresznye, ami a sarki zöldségesnél kapni felszelve. Ásvány vízzel lemosva.
Ebéd, Hipp üveges bébi kaja, ezt megeszi.
Uzsonna baba joghurt, nem kell hűteni, bárhol megeheti, bárhová vihetem. Vacsorára megint egy főzelék.
Emellett ha kér eszik a miénkből, de inkább a pépeset eszi még.
4/4 anonim válasza:
azt, amit mi. de mivel a tiéd nem eszi meg,azt,amit ti és az üvegeset sem (amúgy nekem a véleményem az,hogy ha elég éhes,akkor megeszi!),akkor valami közeli étteremből vásárolnék neki ízló ételeket. pl. burgonyapüré szafttal, párolt zöldség, levesek, tejbegríz, rizs valamilyen raguval...stb már ha ezeket megeszi. vagy otthon miket főzöl neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!