4 kiló felett született anyukák, mekkora babátok született?
Olyan szempontból van, hogy te magad valószínűleg testesebb lettél, ahogy a férjed is. Nálunk én 2,3-cal születtem (47 cm-rel:D), és 158 cm lettem, a férjem kb 2,8 volt, viszont baromi magas lett (190), viszont nagyon vékony.
Babánk kicsi (2,5, 49cm), vékonyka kislány lett (szárnya van hátul:D).
A természet általában próbál olyan egyedet "válogatni" a kettőtök genetikai állományából, amit ki tudsz hordani, ami beléd fér. Nekem programcsászi volt, de meg tudtam volna amúgy szülni, mert jól elfért:)
Szóval kérdező, te annyira arrogáns bunkó vagy, hogy az egyetlen embert szólod le, aki válaszol a kérdésedre? Bocsánat, a másodikat is szóld már le, kíváncsi vagyok, őt hogy cáfolod meg 2 kommentben is, kiragadott példákkal.
Az, hogy ki lett az anyád...figyelj, attól még bioszból azt tanultuk, hogy próbál a természet olyan egyént létrehozni, amit meg tudsz szülni. Bunkó.
Melyik kommentemben voltam bunkó?
De most komolyan, mert fogalmam sincs.
:(
Nem leszóltam, leírtam az én tapasztalataim, amik megcáfolták az első válaszolót. Ezért vagyok bunkó?
Köszönöm szépen!
Mellékesen zöldet adtam az elsőnek is, megköszönvén a választ.
Miért kell ilyen arrogánsan visszaszólni? :(
Nincs összefüggés a között, hogy te és a párod mennyivel születtetek illetve hogy mennyivel fog a babád születni. Ezt sokszor elmondják.
Az orvosom azt mondta, hogy a magasságomból (160 cm) adódóan nem tudnék megszülni egy 4 kg-os vagy a feletti babát.
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!