Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 kiló felett született...

4 kiló felett született anyukák, mekkora babátok született?

Figyelt kérdés
Van összefüggés? Én 4 és fél, a férjem 3 és fél kilóval született.
2014. máj. 24. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Olyan szempontból van, hogy te magad valószínűleg testesebb lettél, ahogy a férjed is. Nálunk én 2,3-cal születtem (47 cm-rel:D), és 158 cm lettem, a férjem kb 2,8 volt, viszont baromi magas lett (190), viszont nagyon vékony.

Babánk kicsi (2,5, 49cm), vékonyka kislány lett (szárnya van hátul:D).

A természet általában próbál olyan egyedet "válogatni" a kettőtök genetikai állományából, amit ki tudsz hordani, ami beléd fér. Nekem programcsászi volt, de meg tudtam volna amúgy szülni, mert jól elfért:)

2014. máj. 24. 10:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát ez nem túl jó következtetés levonás volt, mert a születési súlynak semmi köze a felnőttkori súlyhoz. Magas vagyok, ez tény, de nagyon messze állok a testestől :)
2014. máj. 24. 10:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja, a másik ami eszembe jutott, hogy a nagymamám 156 cm és egy 4.6 kilós, 60cm-es babát hordott ki és szült meg természetes úton. Ő lett az anyukám. :)
2014. máj. 24. 10:40
 4/11 anonim ***** válasza:
En 4,3 kg-val szulettem, a fiam szuletesi sulya pedig 3,15 kg volt.Most varjuk a masodikat,ugy tunik kislany lesz,remelem nem lesz nagyobb sulyu baba a fiamnal.
2014. máj. 24. 10:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Szóval kérdező, te annyira arrogáns bunkó vagy, hogy az egyetlen embert szólod le, aki válaszol a kérdésedre? Bocsánat, a másodikat is szóld már le, kíváncsi vagyok, őt hogy cáfolod meg 2 kommentben is, kiragadott példákkal.

Az, hogy ki lett az anyád...figyelj, attól még bioszból azt tanultuk, hogy próbál a természet olyan egyént létrehozni, amit meg tudsz szülni. Bunkó.

2014. máj. 24. 10:47
 6/11 A kérdező kommentje:

Melyik kommentemben voltam bunkó?

De most komolyan, mert fogalmam sincs.

:(

Nem leszóltam, leírtam az én tapasztalataim, amik megcáfolták az első válaszolót. Ezért vagyok bunkó?

Köszönöm szépen!

Mellékesen zöldet adtam az elsőnek is, megköszönvén a választ.

Miért kell ilyen arrogánsan visszaszólni? :(

2014. máj. 24. 10:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés a között, hogy te és a párod mennyivel születtetek illetve hogy mennyivel fog a babád születni. Ezt sokszor elmondják.

Az orvosom azt mondta, hogy a magasságomból (160 cm) adódóan nem tudnék megszülni egy 4 kg-os vagy a feletti babát.

35 hkm

2014. máj. 24. 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:
elírtam bocsánat, szóval természetes úton nem tudnék megszülni, csak császárral.
2014. máj. 24. 12:44
 9/11 Jégtánc ***** válasza:
2,5 kilóval születtem,nagyobbik fiam 4580gr-al született.Nincs összefüggés.
2014. máj. 24. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 4400 grammal születtem, kislányom 3680-al.
2014. máj. 24. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!