Megtagadhatom az indokolatlan indítást és befektetést?
Figyelt kérdés
Túlhordásban vagyok, de minden rendben van a babával. A dokim 3 napig továbbképzésen lesz. Ha be akar fektetni vagy meg akarja indítani emiatt a szülést megtagadhatom ??2014. jún. 29. 22:09
11/17 anonim válasza:
Ha ennyire magabiztos vagy, miért teszel fel minden nap egy kérdést itt?
12/17 anonim válasza:
en haromszor szultem mind a haromszor inditottak befektettek, de nekem eszembe nem volt megtagadni azt amit a doki mondott nekem mindennel fontosabb volt az hogy a gyerekeimnel is meg nalam is minden oke legyen!
13/17 anonim válasza:
Én pont fordítva gondolom, mint te.
Ha azt mondják, be kell feküdni a kórházba (túlhordás esetén ez elég általános dolog, nem a dokid a különc), akkor befekszem, viszont az indítást elkerülném, amennyiben lehetséges.
Sosem kockáztatnék a magam kényelme miatt.
A második gyereknél nekem is voltak időszakok, amikor egyedül voltam itthon a nagyobbikkal, de erre van a rokon, barát, szomszéd, munkatárs, hogy megoldjuk.
14/17 anonim válasza:
Én nem voltam hajlandó befeküdni (túlhordtam a babát, minden nap kellett járnom ctg-re, és vasárnap az ügyeletes doki nem akart hazaengedni). Akkor már meg volt beszélve, hogy kedden indítja a dokim a szülést, mert már a 41. hetet is betöltöttem. Aláírtam a papírt, hogy saját felelősségemre távozom és kész. Kaptam néhány rosszalló pillantást, de pont nem érdekelt, teljesen zárt voltam, a szülésnek semmi jele nem volt, nem is indult be, indítás lett végül az előre lebeszélt időpontban.
15/17 anonim válasza:
Én 28-ra voltam kiírva, aztán módosítottuk 02-re. Ha nincs baj itt nem fektetnek be, de minden nap ctg-re be a klinikára. Ha szombatig nem indul be akkor indítják. Én már nem bánnám, mert az utóbbi napokban nagyon kényelmetlen már és félek is hogy túl nagy lesz a babám és nem tudom megszülni, meg hogy a magzatvízzel se legyen baj.
16/17 anonim válasza:
Ami nem életmentő beavatkozás azt megtagadhatod. Minden kórházban más a protokoll, ahol én szültem ott betöltött 41. héten kell befeküdni elvileg, de én is "kisírtam", hogy várjunk még, a babám elég picike volt, így rámondtuk, hogy biztos kisebb. Csütörtökön kellett volna befeküdni, szombaton született meg, spontán indult, jó, hogy kivártuk. A kórházban is csak annyit csinálnak, hogy naponta csinálnak uh-ot meg ctg-t, ezeket ambulánsan is meg tudják csinálni.
17/17 anonim válasza:
megtagadhatod. Miután aláírtad, hogy saját felelősségexre, orvosi tanács ellenére döntöttél így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!