Hogy lehet tűzbe hozni a párkapcsolatot pici baba mellett? Főleg az elején mikor még szex se lehet?
En sajnos rosszul vagyok meg a szex gondolatatol is :((((
Nem tudom miert, es mi lesz, regen nem volt ilyen bajom. :((((
Szerintem nagyon fontos hogy érezze hogy ő is fontos. Pici babával nehéz mindig türelmesnek és figyelmesnek lenni a párodhoz, ezért ha tudsz pihenj le amikor a pici alszik , hogy mire megjön a párod ne legyél olyan fáradt. Én sokszor megölelem, megszeretgetem, kényeztetem. Fontos hogy adj magadra, sok kismama a szülés után a fáradságra hivatkozva elhanyagolja magát ami szerintem nem helyes. Szánj magadra minden nap legalább fél órát, sminkelj vagy csak öltözz csinosan, sexisen . Ha a tükörbe nézel és szépnek látod magad a hangulatod is jobb lesz. Kedvesebb leszel a párodhoz, főzz neki a kedvenc ételét, nézzetek együtt olyan filmet amit ő szeret. Esténként bújj hozzá, kis simogatás ilyesmi biztos jól esik neki. Akinek fontos a házassága is, az nem hanyagolja el a férfit akit szeret.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!