18:04
Köszi a lepontozást.
Akkor is idiótának tartom az ilyen embereket, arról nem is beszélva, hogy a nő szervezete szerintem már tönkre lehet menve.
Basszus van gumi, gyógyszer, vagy miért nem kötteti el magát, nem a középkorban élünk.
hát.. valószínű hogy elég rendesen be vannak fogva a nagyobb gyerekek a háztartás vezetésébe. (takarítás, mosás, főzés) szóval gondolom nem ny@lja ki a s..ük. ami nem baj. mi is tudtunk már 12 évesen pl. palacsintát sütni, és most asszonyként nem indultam nulláról.
nade! a család alapítás első kötelező gondolata: fel tudjuk-e nevelni? 12 gyerekkel lett volna idejük átgondolni. és segélycsomagot kell elfogadni... aztán arról beszél hogy sajnálja, hogy a fiataloknak nincs gyermekvállalási kedve, és jövő képe. az állam támogassa... hogy is van ez? én nem várom hogy segélyekkel "szúrják ki" a szemem, én azt szeretném hogy normálisan fizessék meg a munkám! és akkor felnevelnék akár 12-t is! ha akarnék, persze..
A nagyanyám 9 gyereket szült. Mert nagyapámnak az volt az életelve, hogy nem azért nősült meg, hogy vigyázzon. De a nagyanyámnak a 6. után azt mondta az orvos, hogy ne szüljön többet, mert nem bírja a szervezete, és belehalhat. Szerencsére most 90 éves. De azért ezt is végig kéne gondolni. Ennyit nem bír el egy ember teste. Mi van, ha belehal a 15. gyerek megszülésébe? Árván hagy ennyi gyereket? Aztán lehet sírni, hogy az állam nem segít.
Az a baj ebben az országban, hogy a kommunizmus alatt nagyon megtanulták az emberek, hogy majd állam bácsi segít. Kicsit sem vagyunk önállóak. És ez sajnos nagyon sok fehérre is igaz.
A fogamzásgátló tabletta olcsóbb lenne.
Nekem 6 testvérem van,tehát 7 vagyunk testvérek.az előző rendszerben születtünk,és részben akkor nőttünk fel.Nem kaptunk segélyt a kommunizmusban,"csak"iskolakezdési támogatást!Szerintem szép a nagy család,és mindenkinek magának kell eldönteni,hogy mennyi gyereket akar szülni!Én is mindig nagy családot szerettem volna,most részben sikerül is,hiszen jön a harmadik babó.de több nem lesz,főként helyhiány miatt.amúgy pedig ha már leérettségizett egy gyerek,akkor tud munkát vállalni és kifizetni egy fősulit.Én is így tettem,és a párom is akinek csak egy testvére volt!
Mondjuk én is túlzásnak tartom ezt a rengeteg gyereket,de hát ők tudják!Nekik biztosan jó ez!De tényleg elköttethetné már magát az asszony,mert ha így folytatják akkor lesz még néhány gyerekük!Ja és azt nem értem,hogy mikor van idejük a szexre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!