Mit szóltok ehhez a roppant érdekes hírhez?
Hát nem tudom... a régebbi címereken tényleg nem így nézett ki az a csillag. Lehet, hogy csak a véletlen műve, hogy így néz ki... de gondolj bele: mi van, ha nem?
Ez nem egy fontos, hír, csupán egy elgondolkodtató olvasói észrevétel.
Íme Horvátország címere:
Ez meg egy amerikai sheriff jelvény:
Nahát, újabb világméretű cionista összeesküvés nyomára bukkantunk. Itt a bizonyítéka, hogy ezek mindenhová bepofátlankodnak! Cselekednünk kell azonnal, nekünk igazmagyaroknak, mielőtt a mi címerünkbe is belecsempészik a jelképüket!
Add tovább! Kitartás testvérek!
Aggyonisten oszt'jónapot!
Eddig is tudtam,hogy a Kurucz-infó bődületes marhaságokat képes állítani.De a linkben legjobban tetszett,hogy egy Jobbik-párti pap kiátkozza a Biborost,kijelentve,hogy neki többé nem a főnöke.
Nem tudom.hogy Erdő Péter miért nem értett egyet a keresztállítással,de ha jól láttam egy kettőskeresztről volt szó,ami nem az egyház által használt korpuszos kereszt,hanem politikai jelentése van,akkor megértem.
Előljárót megtagadni egyben azt is jelenti,hogy nem tartja magát többé katolikus papnak.Kiátkozni pedig csak a pápának van joga egy bíborost.
Ez a pap csak egy hatásvadász,nem méltó a hivatásához.
A Kuruc.info cikkírója kissé tájékozatlan. A hatágú csillag eredetileg nem zsidó jelkép volt, már akkor is létezett, amikor még nem voltak zsidók a földön.
A két egymásba fordított háromszög azt jelenti, hogy
"miképpen a mennyben, úgy a földön is" .
Ezt a jelképet sajátították ki a zsidók maguknak a későbbiekben.
Aki tehát a hatágú csillagot meglátja a magyar nagycímeren ne a zsidókra gondoljon elsősorban, hanem Jézus urunkra ( aki nem volt zsidó ) és az Ő tanítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!