Szüljön csak! Engem a munkahelyen azért megszólnak, mert 2 gyereket vállaltunk, se nem megyek vissza dolgozni, amikor a babám fél éves!
A férjem és én is tisztességesen dolgozunk, rengeteg adót fizetünk, állami cégnél, így még sumákolni sem tudunk...
Nem kell sajnálni őket! Minek szüli, ha ennyire szűkösen élnek? Akkor osszák be a pénzt, s ne a segélyre várjanak! Mert markát mindenki tudja tartani! Igen, de miből adjon az állam, ha senki nem tesz be? A családjukból mennyien is dolgoznak? Micsoda jövőkép ez a gyermekeknek? Ezt látják, szüljünk, mert az állam majd segít. Tanulni és dolgozni minek, majd megélünk a családiból és a GYES-ből! Gratulálok nekik!
Úristen 11gyerek,és mindjárt 12.Hú nem is igazán tudok erre mit írni,mindíg az ilyenek sírnak hoy nincs pénz ruhára, ennivalóra.Akiknek ennyi gyerekük van azok kapnak többféle támogatást.Elhiszem hogy szeretik a gyerekeket,de azért 12(szerintem már írhatok ennyit),én is szeretem őket de 12 már sok,nem tudnék ugyanannyit foglalkozni velük,mint 2vel.Szerintem nincs is idő nekik arra.Gondoljatok bele mire reggelikészítés,ebédfőzés,közben takarítás,mosogatás,mosás,bevásárlás.Aztán szinte lehet délután kezdeni mindent előlröl.
Nekem nincs gyerekem,(Remélem hamarosan lesz)de nálunk délután már mindent lehet kezdeni előlröl.Estére kivagyunk mindannyian,egymásra nem jut idő,nemhogy még 11 gyerekre.
Az ilyenek a pénzert mennek,sajnáltassák magukat,de tudniuk kellene hogy mi mivel jár.Ennyi gyereket nem lehet tudni iskoláztatni(hogy szép nem kinyúlt ruhákba járjon,szakkör,kirándulás stb)
A többi meg inkább majd nem megy el tanulni hanem inkább elmegy dolgozni hogy segítsen felnevelni a tesókáit a szüleinek.
Az biztos hogy nekem 2 gyerekem lesz,nekik mindent próbálok megadni.Több gyereket nem hinném hogy feltudok/feltudnánk nevelni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!