Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy nő nem akar soha...

Ha egy nő nem akar soha gyereket, akkor "valid argumentum" az, hogy nem mond le a karrierről, a pénzről, és félti a testét?

Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 14:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
A kérdést jelentettem mert alpári volt és csak kötekedni akart, hál Istennek törölték, gondolom a moderátor is látta, hogy a csaj nem százas ;)
2014. jún. 23. 17:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Off. Egy darabig olvastam azt a kérdést, valaki meg tudna mondani miért lett törölve? Irt vmi olyat a kérdező, vagy csak vkinek elege lett es azert toroltette?
2014. jún. 23. 22:23
 13/14 A kérdező kommentje:

Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy töröltették. Mégpedig azért, mert tipikusan hozta annak az "értékrendnek" a jegyeit, amit itt a józan többség eleve elutasít. Amolyan orvosi ló volt. Elrettentő példaként állhatott volna itt, önmaga eleven mementójaként...

Így sajnos már nem lehet hivatkozni rá.

2014. jún. 23. 22:33
 14/14 anonim ***** válasza:
En olyat ismerek,aki nem a penz vagy a teste miatt nem akar gyereket,hanem mert onzo es kenyelmes. Nem itelem el,mondjuk olyan termeszete van,hogy azokat a geneket jobb nem tovabborokiteni. 34 eves,beallt a kis elet,nagy hazban elnek hazassagban,de irritaljak a gyerekek,az enyemek is. Csak akkor van hozza kedves szava ha epp olyan kedve van,amugyloki a szot nekik,nem figyel rajuk ha beszelnek,egyszeruen bunko. Meg egy kutyaja vagy hala sincs...es szerintem ez mindent el is arul. Van akinek nem valo gyerek.
2014. jún. 24. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!