Ez normális? (lent)

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. van egy barátom aki 21 éves. beszéltünk a jövőnkről, és azt mondta hogy ő szeretne kisbabát. Én viszont szégyellem, mert nő létemre nem szeretnék gyereket, mert májbeteg vagyok, és nem szeretnék olyan életet a gyerekemnek amilyen nekem is volt/van...barátom enm tudja ezt megérteni, azt mondja hogy 5 év múlva más lesz a véleményem. Halálosan szeretjük, imádjuk egymást, megbizunk egymásban...de szüléstől is félek :(

ez normális igy 17 évesen vagy komolytalan vagyok? :(

normális válaszokat kérnék, köszönöm!

2014. jún. 23. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. 17 évesen mellesleg nem kell még a szüléssel, gyerekekkel foglalkozni :) Az, hogy a későbbiekben mi lesz, pedig majd kiderül. Ha oda kerül a sor kikéred a doki véleményét, hogy örökölheti e a baba stb.
2014. jún. 23. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:

17 évesen? Ne viccelj, akkor még kirázott a hideg a gyerekektől. Szimplán egy vinnyogó-gépnek gondoltam őket.

Ez az érzés kb. 25 évesen múlt el.

27 évesen szültem először, 31 évesen másodszor, és egyik sem vinnyogó-gép. :D

Szóval igen, az ember sokat változik, még dönthetsz másképp, tudod: nem lehet tudni mit hoz a jövő.

2014. jún. 23. 13:22
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

hát szerintem is felesleges erről beszélni csak hát a barátommal komolyan tervezzük egymással és hát....:D

2014. jún. 23. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!