Az normális ha egy 7hos baba egy nap 6-7-8üveg teát megiszik?
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 11:54
2/11 anonim válasza:
Nem. Orvosi kivizsgálás szükséges, mert ez rengeteg folyadék. Betegség állhat a háttérben!
3/11 anonim válasza:
Nemigazán...mennyiségre amúgy mennyi a 6-7-8? Miliben?
4/11 A kérdező kommentje:
250milis üveg
2014. jún. 2. 12:07
5/11 A kérdező kommentje:
6üveg az 1.5liter
2014. jún. 2. 12:07
6/11 anonim válasza:
Egy vérvétel nem árt,amúgy több ismerősömnek lett tea függő a gyerek,elég nehezen sikerült leszoktatni őket a cumisüvegről,itatóról (mert érdekes módon pohárból már nem ittak annyit,én ebből gondolom,hogy inkább a cumizás keltette nyugalom miatt ittak ennyit) mindegyik oltári nehezen lett szobatiszta,gyakorlatilag csak akkor mikor át lettek szoktatva a vízre (mert a tea vízhajtó) többet pisiltek,meg kicsit kevesebb adagra.
7/11 anonim válasza:
Nálunk is volt egy ilyen időszak. Bár a fiamnak amellett ment a kaja is rendesen. Ti hogy álltok az egyébkénti etetésekkel? Nem lehet, hogy éhes, és valami laktatóbb kellene? És mióta iszik ilyen sokat? Alaposan gondold végig mi, mitől változott meg ilyenre ez a helyzet.
Nálunk ez inkább éjjelre volt jellemző, hogy bevert 3-4 üveg teát. És reggelre mindenhonnan csöpögött a pisi....na, ekkor rágtam be. Ha szomjas, megissza a vizet is-alapon. Le is apadt a limit!
9/11 A kérdező kommentje:
megmondom az őszintét nem az én gyerekemről van szo hanem egy ismerősöméről és furcsálltam mikor mondta hogy mennyit iszik a fia de nem akarom sem kioktatni sem megijeszteni de szerintem ez nagyon sok
2014. jún. 2. 13:52
10/11 anonim válasza:
Valőszínűleg túloz az ismerősöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!