Hanyadik hétig lehet menni 4D-s ultrahangra?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 12:04
1/5 anonim válasza:
Bármikor lehet, de olyan 32. hét után nem érdemes, mert nem fog ráférni a képre a baba. Mi a 30. héten voltunk, akkor még szuper képek készültek.
2/5 anonim válasza:
ahogy az első írja bármikor ha van rá keret akkor akár minden hónapban :)
mi voltunk 16 hetesen, nah akkor még igen csak kis csonti volt, de páromnak volt kiengesztelésül, mert elfelejtettem behívni a 12. hetire, meg olvastam hogy akkor már elég nagy az esélye hogy tutira megmondják a nemét, meg is mondták :)
utána meg 26. héten voltunk akkor már szép kis pufi volt, csak nem nagyon mutogatta magát. :). és ahogy az első írja 32 hét után már nem fér bele egy képbe a baba, persze ettől még lehet menni, ha rákeresel neten 34-36hetes 4d-s képekre vannak és nagyon aranyosak.
3/5 anonim válasza:
Nekünk az orvos a 26-28. hetet javasolta, mert akkor már látszottak a vonásai, de még nem volt túl nagy:) Lehet még később is menni, de akkor már lehet, hogy nem látod egészben, csak bizonyos részeit.
4/5 anonim válasza:
En keson voltam,33 hetesen,keves volt mar a viz,az uh meg ugye nedves kozegben terjed,hat nem lettek jo minosegu kepek,1 lett amin latni is valamit az arcabol. A keze laba jol latszik,mert ott tobb viz fert :). Folyton az arca ele uszott a koldokzsinor,nem volt mar hely hogy arrabb usszon,a feje is nagy volt,nem nagyon fert ra a kepre...ugy bant azota is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2014. jún. 25. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!